Tally Weijl | Kranj | Supernova

Odkrijte ugodne kose najnovejših modnih trendov, ki osvajajo modne brvi in modne navdušence.

Tally Weijl

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Mladostna izbira najnovejših modnih trendov

Moda se nenehno spreminja, zato je tu Tally Weijl, ki je nenehno v koraku z najnovejšimi trendi in nudi vedno nove kose po ugodnih cenah. Tudi v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Kranj lahko odkrijete najnovejše kolekcije in redno ponudbo, ki vam nudi osnovne kose, ki so vedno v modi in se jih nikoli ne naveličamo. Tally Weijl slovi po zapeljivih in elegantnih oblekah, v katerih zasijete ob vsaki priložnosti, in hkrati po udobnih klasičnih kosih, jeans hlačah ter majicah s kratkimi in dolgimi rokavi, s katerimi vsak dan očarate v udobju in v skladu z najnovejšimi smernicami ulične mode.

V trgovini so vam na voljo tudi izjemni modni dodatki po ugodnih cenah. Izbirate lahko med torbicami najrazličnejših modelov, barv in velikosti, s katerimi boste na poti v službo, na zabavno druženje in med tekom po opravkih vedno imeli s sabo vse, kar potrebujete. Ob neverjetni izbiri čudovitega nakita pa lahko vsakdan zasijete s krasnimi verižicami in uhani ali pa izrazite svoj značaj z različnimi prstani in zapestnicami. Da boste vedno naokrog lahkih nog, vam v trgovini nudijo tudi modno in udobno obutev. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli čevljev, od športnih copat, sandalov, natikačev, salonarjev, balerink pa do visokih in nizkih škornjev, s katerimi boste modno prebrodili tudi najbolj hladne mesece.

Švicarska zgodba o uspehu

Leta 1984 se je pričela pisati velika zgodba o uspehu dveh strastnih in odločnih ljudi, Tally Elfassi-Weijl in njenega soustanovitelja Beat Grüringa. Bila sta prepričana, da ima vsakdo lahko dostop do najnovejših modnih trendov. V svoji mali garaži nekje v Švici je Tally pričela izdelovati svoje prve dizajne oblačil, ki sta jih nato s Fiatom dobavljala švicarskim modnim hišam in butikom. Njuna zmožnost dostave kolekcij v samo dveh do štirih tednih je bila za svoj čas revolucionarna, in "pravočasna" dostava je postala njun ključ do uspeha.

Leta 1987 sta Beat in Tally v Fribourgu (Švica) odprla svojo prvo lastno trgovino TALLY WEiJL, kar je pomenilo začetek malega modnega imperija. V naslednjih nekaj letih se je TALLY WEiJL razvil v enega izmed najboljših mednarodnih akterjev v modni maloprodajni industriji, ki je odprl več kot 100 trgovin na leto, danes pa jih ima že kot 800 po vsem svetu in 14 spletnih trgovin. Podjetje s sedežem v Baslu v Švici je še vedno v družinski lasti in šteje že preko 3000 zaposlenih.