Vzajemna | Kranj | Supernova

V poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, lahko izveste koristne napotke o varovanju in zavarovanju vašega zdravja. Pogovorite s s svetovalci in si uredite zdravstveno zavarovanje po svoji meri.

Vzajemna

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Osebno svetovanje o zdravstvenem zavarovanju

V poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, naše največje zdravstvene zavarovalnice, boste enostavno na enem mestu prišli do uporabnih informacij s področja zdravja in ponudbe zavarovanj. Na voljo so vam izkušeni svetovalci, ki z veseljem priskočijo na pomoč z odgovori ter poskrbijo za hitre in kakovostne storitve. Izbor in sklenitev zavarovanja po vaši meri je torej vedno pri roki.

Pozanimajte se o programu Varuh zdravja, ki je na voljo vsem zavarovancem zavarovalnice Vzajemna. Gre za edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim članov ne le zavarujejo, ampak jim pomagajo zdravje ohranjati. Zavarovancem je omogočen enostaven dostop do informacij s področja zdravstva, prav tako so jim na voljo številne ugodnosti programa zvestobe.

Največja specializirana zdravstvena zavarovalnica

Osnovo dejavnost Vzajemne zdravstvene zavarovalnice predstavljajo dopolnilna zdravstvena zavarovanja. Poleg tega pa so ponudniki številnih drugih zdravstvenih zavarovanj, med katerimi so najbolj aktualna: zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev Zdravstvena polica, nezgodna zavarovanja, zavarovanja za primer težjih bolezni in zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini.