Baby Center | Kranj | Supernova

Vse na enem mestu za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Modna oblačila, obutev in modni dodatki, otroška oprema, pripomočki in igrače vas razveselijo v Baby Centru.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Baby Center je prva izbira za otroške srečne trenutke

Baby Center je trgovina, v kateri se vse začne – nakup prvega vozička, prvega medvedka, prvih copatkov in tudi čisto prvega poganjalčka. V mali oazi otroškega nasmeha in sreče boste našli najboljše izdelke preverjene kakovosti, ki bodo otroka korak za korakom varno spremljali na poti odraščanja in odkrivanja sveta.

V bogati ponudbi trgovine v nakupovalnem centru Supernova Kranj boste s kakovostnim otroškim pohištvom hitro opremili otroško sobo, našli praktično previjalno mizo, posteljico, stolček za hranjenje ter kakovosten avtosedež za vse izlete. Poleg vrhunske otroške opreme, ki na prvo mesto postavlja varnost za vašega malčka, vam v Baby Centru nudijo še najbolj domiselne didaktične igrače in zunanja igrala, nežne kozmetične izdelke ter male, a nepogrešljive pripomočke, ki vam bodo olajšali vsakdan. Seveda otroški dan ni popoln brez pisanih oblačil. S pestro kolekcijo otroške mode od 0 do 14 let Baby Center poskrbi za kakovostna in udobna oblačila, obutev in modne dodatke v prav vsakem trenutku otrokovega dne. Od ljubkih pajacev, otroških kompletov ter baggy hlač za čez pleničke do trendovskih oblačil za skok v najstniška leta. Baby Center vedno poskrbi, da se bo vaš otrok počutil odlično.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. 

Novice
Novo!
Katalog igrač Baby Center
18. november 2022

Izšel je novi Praznični katalog 2022. 

Pred nami je prav posebni praznični čas. Čas, ko se skupni trenutki odvijajo v krogu družine in prijateljev. In prav družino postavljamo v jedro našega delovanja.

Kot vse družine, tudi naša Baby Center družina raste in se veseli skupnih trenutkov. Posebej veseli smo, da se nam je pridružila Pikapolonica in obogatila našo ponudbo, s katero že dobrih 30 let razveseljujemo vas in vaše otroke.

Dragi starši, tudi letos smo pripravili prav posebni Praznični katalog, poln idej, imenitnih igrač, novosti in odličnih akcijskih ponudb. Vabimo vas, da ga prelistate, na spletu in v naših trgovinah pa izberete najlepša darila, ko so že zapisana na seznamu skritih želja! Prepričani smo, da boste odkrili številne izdelke, ki bodo vam in vašim najmlajšim popestrili ta čarobni čas, ki je pred nami. Praznujmo skupaj!

Dobrodošli v družini.

Dobrodošli v Baby Centru.