Restavracija Interspar | Kranj | Supernova

Samopostrežna restavracija, kjer bogati okusi kraljujejo vsak dan na meniju. Dnevno sveže tople jedi, juhe, bogat solatni bar, sveže sadje in sladice.

Restavracija Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Restavracija Interspar je odlična izbira za toplo malico ali kosilo

Uživajte v okusnem toplem obroku, tudi ko nimate veliko časa. Bogat meni Restavracije Interspar vsak dan ponuja sveže pripravljene tople jedi za hitro malico ali okusno kosilo po ugodni ceni. Pustite se navdušiti z dobrotami, ki jih izkušeni kuharji pripravljajo za vas. Na meniju restavracije v nakupovalnem centru Supernova Kranj boste našli sezonske tople jedi in priljubljene klasike, vsak dan pa je na voljo tudi vegetarijanski meni. Bogate enolončnice, zrezki, testenine z raznimi omakami, mesne specialitete in jedi brez mesa ustvarjajo raznoliko ponudbo glavnih jedi, ki jih lahko po želji dopolnite še z vsaj štirimi različnimi juhami ter solato iz bogatega solatnega bara. Na voljo je več kot 40 različnih sestavin in številni prelivi, tako da si lahko sestavite solato po svojem okusu. Seveda je poskrbljeno tudi za sladico – številne slaščice in francosko pecivo ter okusno sadje iz solatnega bara poskrbijo za popoln zaključek kakovostnega obroka.

V Restavraciji Interspar je na voljo več kot 120 sedežev, kjer lahko v sproščenem ambientu udobno uživate ob odlični hrani. Naročite lahko tudi okusno kavo, osvežilne pijače in tople napitke.

Restavracija Interspar – dobrodošli v svetu odličnih okusov po ugodni ceni

V devetih Restavracijah Interspar po Sloveniji vsak dan skrbijo za najboljšo izbiro toplih jedi, hladnih predjedi ter različnih vrst solat in sladic. Posebno pozornost v restavracijah namenjajo študentom s pestro izbiro jedi na študentske bone ter upokojencem s posebnimi mesečnimi ugodnostmi.

Restavracija Interspar je del razvejane verige podjetja SPAR Slovenija. Ta že od leta 1991 prinaša na slovenski trg nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že mnogo let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.