Slowatch | Kranj | Supernova

Čudovita ponudba ročnih ur, elegantnega nakita in modnih dodatkov, s katerimi boste svojemu videzu dodali brezčasno eleganco.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Modni dodatki, ki bodo izpopolnili vašo garderobo

V času, ko se nenehno srečujemo z novimi trendi in modnimi muhami, številni kosi v naših garderobah ne ostanejo dolgo. Zato vam Slowatch ponuja čudovite kose modnih dodatkov, ki bodo zaradi njihove kakovosti in brezčasno elegantnega oblikovanja, postali ključni del vašega videza in za vedno ostali najljubši kosi v vaši zbirki. V trgovini Slowatch v nakupovalnem centru Supernova Kranj lahko izbirate med najrazličnejšimi modeli ročnih ur – najbolj klasičnega modnega dodatka. Čudovite ženske in moške ure so namreč detajl, ki izraža prefinjen okus in se poda tako elegantnim oblekam kot športnim jaknam in plaščem. Poleg klasičnih modelov lahko v prodajalni odkrijete tudi športno elegantne ure in ure po zadnjih trendih urbane mode, kot so ure Casio, ki so zaslovele med mednarodnimi vplivneži ulične mode.

Poleg ur lahko odkrijete tudi nakit iz kakovostnih materialov, ki ga odlikuje prefinjeno oblikovanje. Če prisegate na eleganten nakit ali želite najti kos, ki ga boste lahko nosili še dolgo, boste v prodajalni v Kranju zagotovo našli, kar iščete. V ponudbi namreč odkrijete verižice, zapestnice, uhane in prstane, s katerimi boste sijali v vsaki situaciji. Zato vas zaposleni že vabijo, da jih obiščete ter odkrijete izbrano ponudbo in strokovno svetovanje, ko želite s čudovitim nakitom ali novo uro razvajati sebe ali presenetiti najdražje.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.