Pandora | Kranj | Supernova

Sestavite zapestnico z legendarnimi obeski Pandora ali izberite ženstvene ročno dokončane uhane, prstane in verižice. Pandora nakit je namenjen sodobni ženski, ki ve, kaj hoče.

Pandora

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Povejte svojo zgodbo z edinstvenim nakitom Pandora

Izberite unikatno zapestnico, na kateri se svetlika edinstvena življenjska zgodba. Stilsko dovršen nakit Pandora navdihuje sodobno žensko, da skozi skrbno izbran modni nakit poudari svojo osebnost, vrednote in nepozabne trenutke. Najbolj priljubljene so zagotovo zapestnice Pandora z obeski 'Charms', ki jih lahko poljubno kombiniramo in tako vedno s seboj nosimo svoje najljubše spomine. Tudi v Supernovi Kranj je na voljo široka izbira ljubkih in popularnih motivov simpatičnih živali, nežnih cvetlic, simbolov ljubezni in sreče ter še veliko več posebnih obeskov za prav vsak trenutek življenja. Obeski so preprosti, v izbrani kovini ali okrašeni z bleščečimi kamni in kristali, briljantnimi diamanti, svetlečim steklom in živahnim emajlom. Najlepše pri tem pa je, da lahko zapestnico začnete le z enim ali nekaj obeski ter jo nato dopolnjujete ob novih prelomnicah in pomembnih dogodkih svojega življenja.

V trgovini Pandora so na voljo tudi atraktivne kolekcije nakita, ki bodo navdušile tako romantične duše kot ljubiteljice modernega sloga. Bleščeči uhani, verižice, prstani in ogrlice iz kakovostnih materialov se odlično kombinirajo med seboj in so primerni tako za vsak dan kot posebne priložnosti. Odkrijte fantastični nakit iz srebra, zlata ter priljubljenih kolekcij Pandora Rose v barvi 'rose gold' ter Pandora Shine s sijočim zlatim premazom. Pandora nakit je na voljo po dostopni ceni, tako da se lahko vedno nanj zanesete, ko iščete modni dodatek za popoln slog ali lepo darilo za svoje najdražje.

Ročno izdelan in eleganten vrhunski nakit po zelo ugodnih cenah

Dejstvo je, da ima vsaka ženska svoje nepozabne trenutke, ki jih želi ohraniti. Ženstvenost in izvirnost, ki jo želi izraziti, osebno zgodbo, ki jo želi povedati. To je bilo dovolj navdiha za ustvarjanje ene najbolj priznanih blagovnih znamk nakita, ki krasi vse ženske po svetu. Pandora je blagovna znamka visokokakovostnega ročno dokončanega nakita, ki se prodaja po dostopnih cenah. Pandora ima v ponudbi poleg najbolj znanega izdelka, kateri je zapestnica z obeski tudi verižice, uhane, prstane. Sodoben in ženstven nakit kot kombinacija tradicionalne izdelave in sodobne tehnologije, je prinesel edinstven dizajn, ki je ravno tisto, zaradi česar je nakit Pandora edinstven na svetu.

Ustanovljena je bila leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem. Nakit Pandora se prodaja v več kot 100 državah, na 6 celinah, v več kot 7.000 trgovinah, v katerih zaposluje približno 26.000 ljudi po vsem svetu.