Proteini.si | Kranj | Supernova

Kakovostna športna prehrana odličnega okusa vas čaka v Proteini.si Shopu. Beljakovinski napitki, prehranska dopolnila, proteinske čokoladice in vse za potrebe športnika.

Proteini.si

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Odlična športna prehrana za vsak športni cilj v Proteini.si Shopu

Ste se odločili, da stopite na pot zdravega in aktivnega življenja? Obiščite trgovino Proteini.si Shop v nakupovalnem centru Supernova Kranj, kjer bodo pomagali poiskati ustrezno športno prehrano in prehranska dopolnila za vaš športni cilj. Tako pri vrhunskih športnikih kot pri rekreativcih je namreč pomembno, da s pravim jedilnikom zaužijemo dovolj kakovostnih hranil, ki jih telo potrebuje za učinkovito regeneracijo.

Proteini.si Shop prinaša najnovejše trende športne nutricionistike in kakovostne izdelke za hujšanje, povečanje mišične mase, večjo vzdržljivost ali hitrejšo regeneracijo. Poskusite najnovejše okuse 'šejkov' za po treningu iz kakovostnih beljakovin, naravne whey proteine ter mešanice z ogljikovimi hidrati, za hiter prigrizek ali nadomestek obroka pa si privoščite slastne beljakovinske ploščice in čokolade, proteinske palačinke, pudinge, čokoladne namaze, muslije ter nadomestke živil z zelo malo ogljikovimi hidrati in kalorijami. Na voljo so tudi različna prehranska dopolnila z vitamini, minerali in omega-3-maščobnimi kislinami, pre-workout izdelki, gainerji, l-karnitin, aminokisline BCAA ter veliko več. Včlanite se v klub Proteini.si, ki prinaša številne akcije in ugodnosti za nakupe športne prehrane po še bolj ugodni ceni.

Proteini.si – prvi naslov za športno nutricionistiko v Sloveniji

Proteini.si Shop je mreža trgovin po Sloveniji in drugih državah nekdanje Jugoslavije z bogato izbiro športne prehrane in prehranskih dopolnil lastne blagovne znamke Proteini.si ter drugih kakovostnih vrhunskih znamk, kot so Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Pro10 in Walden Farms. Skozi leta so Proteini.si postali prepoznan, zanesljiv in verodostojen partner vsem, ki iščejo kakovostno športno prehrano in dodatke k prehrani po ugodnih cenah. Celotno ponudbo lahko najdete tudi na spletni strani www.proteini.si.

Blagovna znamka Proteini.si v sebi nosi poslanstvo ambasadorja zdravega in športnega življenjskega sloga. Pomembno oblikuje trend, s katerim se je športna prehrana približala širši populaciji, ki se s športom ukvarja zgolj rekreativno. Razlikuje se od večine obstoječih trgovcev športne prehrane, saj kupcem nudi bogat in pester izbor najbolj kakovostne športne prehrane, s čimer želi, da se ljudje z znamko Proteini.si poistovetijo in tako zanje postane simbol zdravega, športnega in zadovoljnega načina življenja.