Deichmann | Kranj | Supernova

Obujte vso družino po ugodni ceni! Elegantni čevlji, natikači, superge, škornji … Kaj boste obuli danes? Najnovejši trendi vas čakajo v Deichmannu.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki

Z Deichmannom bodo vsi želeli stopiti v vaše čevlje

Obožujete lepe čevlje, ki jih največje modne ikone razkazujejo na svojih fotografijah? V trgovini Deichmann se lahko obujete po njihovem vzoru in najboljši ceni. Največji svetovni modni trendi obutve se hitro pojavijo na policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Kranj. Od salonarjev z visoko peto do drznih gležnjarjev in superg za popoln ulični slog – Deichmann ne samo sledi trendom, z bogato in atraktivno ponudbo jih tudi ustvarja! Lahkotne espadrile, balerinke, punk bulerji s kovicami, pisani zimski piščančki, modni gumijasti škornji, sandali s paščki … Ni trenda, ki ga Deichmann ne bi prinesel v vašo popolno garderobo. Izbiro lahko dopolnite še s torbico ali nahrbtnikom ter privlačnimi modnimi dodatki, kot so pas, posebne vezalke ali priročna denarnica.

Modna in kakovostna obutev Deichmann za vsako priložnost vas pričakuje v ženskih kolekcijah 5th Avenue, Catwalk in Graceland ter moški obutvi Borelli, AM Shoe in Venice. Otroke bodo navdušile superge in čevlji Disney, Frozen, Hello Kitty, Star Wars in Cars, v ponudbi pa so tudi priljubljene športne blagovne znamke adidas, Nike, Fila, Puma in številne druge. Bodite pozorni na ponudbo XXS in XXL – izbrani ženski modeli so na voljo v številkah 35–44, moško obutev pa najdete tudi do številke 47.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.