Okaidi | Kranj | Supernova

Tako prikupna otroška moda, da se ji preprosto ne boste mogli upreti. Oblačila, obutev in modni dodatki Okaidi prinašajo trendovski in igriv slog za otroke, stare od 2 do 14 let.

Okaidi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Otroci obožujejo izvirna oblačila Okaidi

Konec je jutranjega prerekanja, kaj obleči za v vrtec ali šolo. Pisana igriva moda Okaidi prinaša v otroško garderobo kakovostna in udobna oblačila, obutev in modne dodatke, ki jih bodo tudi otroci sami zlahka kombinirali ter uživali vsakič, ko jih bodo lahko oblekli. Francoska modna znamka slovi po privlačnem videzu oblačil za najmlajše ter posebnem oblikovanju, s katerim spodbuja samostojnost otrok pri oblačenju. Modne kolekcije Okaidi se tudi odlično kombinirajo med seboj, zato lahko brez skrbi prepustite izbiro oblačil otrokom ter jim dovolite, da skozi svoj slog izrazijo sebe in svojo kreativnost.

V otroškem svetu Okaidi v nakupovalnem centru Supernova Kranj poiščite kakovostne majice, hlače, pajace, kombinezone, jeans, jakne in druga oblačila, ki jih bodo otroci z veseljem oblekli. V ponudbi boste našli oblačila za prosti čas, modna oblačila za posebne priložnosti in kolekcijo basic s preprostimi modnimi kosi po ugodni ceni, ki odlično dopolnjujejo najnovejše trende. Vsaka kolekcija Okaidi je prilagojena letnemu času, trpežni materiali in ergonomično oblikovanje pa nudijo izjemno udobje in svobodo gibanja med igro, učenjem in raziskovanjem sveta.

Francoska kvaliteta in dizajn za vaše najmlajše

Okaïdi je blagovna znamka in veriga trgovin z oblačili za otroke od 0 do 14 let. Leta 1996 je Jean Duforest, soustanovitelj skupine Camaïeu, prevzel dejavnost "Otrok" s svojim partnerjem Jean-Luc Soufletom s 30 trgovinami, 100 zaposlenimi in skupnim projektom: »Zavezati se, da bo svet napredoval v dobro otroka, ki raste.« Leta 2000 je bila uradno lansirana znamka Okaïdi s 100 trgovinami in 440 zaposlenimi.

Vizija podjetja Okaïdi je vsakemu otroku omogočiti, da postane aktiven, odgovoren in srečen. Svojim kupcem želijo prisluhniti in ponuditi sodobne ideje, ki bodo kreativne in inovativne. Okaïdi želi biti dostopen vsem in ponuditi najboljše izdelke blagovne znamke po najugodnejši ceni. Okaïdi sodeluje v boju za ohranitev našega planeta. Prava izbira materialov, ozaveščanje in ponovna uporaba Okaïdi izdelkov so le del poti proti cilju.