Müller | Kranj | Supernova

Od najnovejših parfumov, kozmetike in nege telesa do zvezkov, igrač, čistil, izdelkov za dom, tehnike in zdrave prehrane. Müller je veliko več kot klasična drogerija.

Müller

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Bogata ponudba priznanih znamk po ugodni ceni v drogeriji Müller

Spoznajte užitek razvajanja v drogeriji Müller. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kranj prinaša vse za lepoto, popolno nego telesa in dobro počutje. Polepšajte si dan z novo dišavo, poskusite najnovejše izdelke za nego obraza, las in kože okoli oči ali dopolnite kozmetično torbico z novo šminko, paleto senčil in prekrivnim pudrom za popoln make-up. V trgovini Müller boste vedno odkrili najboljše akcije in ekskluzivne cene. Od ženskih in moških parfumov priznanih blagovnih znamk, kot so Hugo Boss, Dior, Chanel, Burberry, Kenzo, Armani, Dior, Lancome, ter najnovejših trendov ličil in dekorativne kozmetike do kakovostne naravne kozmetike in nežnih izdelkov za nego dojenčka ali občutljive kože – Müller ve, kako prinesti dobro počutje v vaš dan.

V trgovini Müller vas pričaka še bogato založena papirnica z vsem, kar potrebujete za šolo in ustvarjanje – zvezki, mape, torbe in še več bodo razveselile šolarje, otroci pa bodo uživali tudi v bogati ponudbi igrač, kock in poučnih iger za najmlajše. Pokukajte v kotiček s sezonskim programom, kjer se vedno najde kaj zanimivega: od igrač za na plažo in potovalne kozmetike do okraskov za novo leto in sladkih prazničnih dobrot. Seveda ne spreglejte tudi redne ponudbe zdrave prehrane, prehranskih dopolnil, bombonjer, čokolad in drugih sladkarij ter bogate ponudbe daril za vsako priložnost, nogavic, računalniških iger ter izdelkov za kuhinjo in gospodinjstvo.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.