s.Oliver Black Label | Kranj | Supernova

Nastopite samozavestno ob vsaki priložnosti v elegantni obleki, s katero boste naravnost zasijali v udobju modnih kosov.

s.Oliver Black Label

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Klasika je vedno v modi

Vabljeni v trgovino s.Oliver Black Label v nakupovalnem centru Supernova Kranj, kjer odkrijete nove dimenzije elegance. Linija znane blagovne znamke je namenjena poslovnim ženskam in moškim, ki se želijo počutiti uglajeno in prefinjeno, ko samozavestno stopajo proti svojim ciljem. Elegantne obleke, suknjiči, srajce z dolgimi in kratkimi rokavi in enkratno krojeni spodnji deli so odlična izbira za priložnosti, ko jeans hlače niso dovolj, vendar želite vseeno izražati sebe. Z vedno novimi kolekcijami s.Oliver Black Label namreč prinaša brezčasno eleganco in k njej pristopa glede na najnovejše svetovne modne trende ter tako ustvarja brezčasne kose, ki se jih ne boste naveličali.

Blagovna znamka vam nudi tudi čudovite čevlje, od barvitih sandalov in natikačev, športnih copat po zadnjih trendih ulične mode, elegantnih balerink in salonarjev pa do visokih in nizkih škornjev za zimske mesece. Modno obutev in obleke pa ne pozabite dopolniti s čudovitimi modnimi dodatki, ki bodo popestrili vaš videz in njegovo uglajenost ponesli na še višjo raven.

Dopolnite svoj slog s ponudbo iz trgovine s.Oliver

s.Oliver, z uradnim nazivom s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, je nemško modno podjetje s sedežem v Rottendorfu, ki po vsem svetu prodaja oblačila, čevlje, dodatke, nakit, dišave in očala. Podjetje ima trenutno skupaj 173 trgovin, v sodelovanju s partnerskimi podjetji pa vodi 400 trgovin. Danes s.Oliver najdemo v več kot 30 državah po vsem svetu. Nekoč drobna prodajalna je prerasla v eno izmed 20 največjih evropskih modnih podjetij. s.Oliver je leta 2009 praznoval 40-letnico podjetja.

Blagovna znamka s.Oliver BLACK LABEL zajema široko paleto mode za poslovne ali posebne priložnosti, saj elegantno kombinira luksuzne tkanine in klasične, elegantne linije z udobjem, ki je zaščitni znak znamke s.Oliver. Poudarek je predvsem na prefinjenih barvnih kombinacijah, kjer so nevtralni odtenki okusno kombinirani z naglasnimi barvami. s.Oliver BLACK LABEL ponuja visoko kakovostno sodobno modo, a ostaja dostopna in nezapletena.

Ali potrebujete elegantna oblačila za delo ali za posebne priložnosti?

 s.Oliver BLACK LABEL je vedno prava izbira. Tu boste našli popoln videz, ustvarjen iz visokokakovostnih tkanin - videz, ki ga je enostavno kombinirati. Pester izbor čevljev in modnih dodatkov pa dopolnjuje izbrano ponudbo prefinjenih oblačil, zato boste lahko svoj celoten modni slog izbrali na enem mestu.