Storitve

Brezplačno parkirišče

739 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Kranj se nahaja v osrčju Gorenjske, 2 km od izvoza iz avtoceste KRANJ VZHOD v smeri Labore – Škofja Loka. Od Ljubljane oddaljen pičlih 20 min vožnje. Nahaja se na stičišču več pomembnih prometnih poti, do njega dostopajo obiskovalci praktično  iz vse Gorenjske: od Jesenic, Železnikov, Tržiča in Jezerskega vse do Medvod in Ljubljane Nakupovalni center je  v neposredni bližini stanovanjskega naselja Planina  in lepega starega mestnega jedra, do koder vodi prijetna peš pot. Prijazna lokacija za kolesarske in motoristične navdušence.

Najdete ga na naslovu: Cesta 1.maja 77, 4000 Kranj

Pred nakupovalnim središčem lahko parkirate na 739 brezplačnih parkirnih mestih, od katerih je 522 parkirišč pokritih.

Oglejte si parkirni red.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Električne polnilnice

Brezplačno polnjenje avtomobila

V kletni etaži parkirišča v novem delu nakupovalnega centra Supernova Kranj so na voljo 4 polnilnice za električne avtomobile. Pripeljite se v nakupe in brezplačno napolnite svojega električnega lepotca.

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete dve previjalnici - prva se nahaja ob trgovini Interspar  (ob toaletnih prostorih), druga (prav tako ob toaletnih prostorih ) v bližini trgovine C&A

Staršem in otrokom prijazno središče!

Invalidski vozički

Brezplačna uporaba invalidskih vozičkov

V nakupovalnem centru so na voljo 4 invalidski vozički, ki bodo zagotovo marsikomu olajšali obisk centra in nakupovanje. Invalidski voziček si lahko izposodite brezplačno, nahajajo pa se v vetrolovih vhoda pri Lekarni ter v kletni etaži – garaži, v neposredni bližini parkirnih mest za invalide.

Invalidom prijazno nakupovanje

Javni transport

Pustite se zapeljati do nakupovalnega centra.

Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa pospremi z javno avtobusno in železniško prometno infrastrukturo. Do Supernova Qlandia vas pripelje mestni avtobus številka 1, od železniške postaje do nakupovalnega centra pa vas loči kratek sprehod v dolžini 2 km.

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

 

 

Brezplačni internetni dostop

Vedno povezani

Supernova Kranj vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran, preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na dosegu tipke

 

 

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru lahko opravite hitre bančne storitve na treh bankomatih Addiko Bank, Nova KBM in Gorenjske banke. Vsi bankomati so v pritličju centra. Na prehodu med nakupovalno ulico in garažo pa je nameščen tudi bankomat za bitcoine. 

Pošta

Poštni nabiralnik

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev ali druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernova Qlandii oddate tudi klasične pošiljke.

Poštni nabiralnik Pošte Slovenija najdete pri vhodu v center pri Lekarni.

 

Darilne kartice

V Supernovi Kranj lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Kranj lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.