Sariko | Kranj | Supernova

Odkrijte Indijo in čudovite izdelke iz Azije ter vnesite v svoje življenje žive barve z enkratnimi oblačili, nakitom in pohištvom.

Sariko

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Svetovna ponudba za strastne raziskovalce kultur

Azija je kontinent, ki nenehno preseneča s svojimi kulturami in navdihujočo duhovnostjo. Ta se odraža tudi v čudovitih motivih, vzorcih in barvah izdelkov, ki jih uporabljajo in ustvarjajo. Te lahko najdete tudi v Kranju. V prodajalni Sariko v nakupovalnem centru Supernova Kranj lahko namreč odkrijete čudovite izdelke iz Indije, Nepala, Tajske in Indonezije. Med osupljivimi kosi iz viskoze in drugih dihajočih materialov lahko najdete najrazličnejše lahke poletne obleke z dolgimi in kratkimi rokavi, lahka poletna krila, zgornje dele s kratkimi in dolgimi rokavi in majice brez rokavov ter druge kose, s katerimi boste preprosto dosegli boho slog. S čudovito ponudbo ogrlic in drugega nakita pa vam omogočajo, da tudi elegantnim oblekam in jeans hlačam dodate pridih orientalske mode. Oblačila in modni dodatki bodo tako odlično popestrili vaš videz v vsaki sezoni, saj jih lahko nosite tako s sandali, natikači, balerinkami in salonarji kot s športnimi copati in visokimi ali nizkimi škornji.

Poleg eksotične modne ponudbe vam prodajalna nudi čudovito pohištvo, ki bo v vaš dom vneslo mavrico barv tudi v meglenih dneh in vam ponudilo oazo miru, v kateri boste lahko odkrivali svojo duhovnost. Prodajalna je pravi naslov, tudi če želite presenetiti najdražje, saj ponuja izdelke, ki so popolni za mala in velika presenečenja, ter prelepe darilne škatle.

Popotovanje od Indije do Slovenije

Pred več kot 50 leti je iz daljne Indije pripotovala Koki Veber. Energična Indijka se je v zeleno deželo tako močno zaljubila, da se je odločila v njej ostati za vedno. Na začetku je barvitost svoje domovine predstavljala na stojnici na novoletnem sejmu v Ljubljani, kjer je z indijskimi izdelki obiskovalce tako očarala, da je kmalu odprla svojo prvo prodajalno na Petkovškovem nabrežju. Preostalo je pravzaprav zgodovina. Danes je Koki Veber namreč lastnica verige Sariko, ki ponuja indijske izdelke v večjih mestih Slovenije.

Indija je dih jemajoča dežela, ki jo preplavljajo barve, unikatni vzorci in spokojnost kulture. Da njen duh vnesete v svoje življenje, pa vam ni treba dolgo potovati in barantati v kaosu bazarjev. Trgovine Sariko vam namreč nudijo pester izbor darilnih škatlic, lahkih oblačil, mehkih rut, omamnih dišav in eteričnih olj, čudovitega nakita, ki ga premore le Azija, in nezamenljivega pohištva, ki bo v vašem domu pustilo etno pridih in vanj vneslo toplino, tudi ko je za sandale še premrzlo.