New Yorker | Kranj | Supernova

Moda za mlade z najnovejšimi trendi svetovnih metropol – New Yorker prinaša kul urbano modo v vašo garderobo. Trendovska oblačila in modni dodatki za ženske in moške po dostopni ceni.

New Yorker

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Izstopajte z najnovejšimi trendi ulične mode New Yorker

Tvoje življenje, tvoja pravila in moda, ki poudari tvoj slog! New Yorker vas bo vedno navdušil z modnim utripom urbane kulture velikih metropol in trendovskimi oblačili, ki se odlično podajo k sodobnemu življenjskemu slogu mladih, dinamičnih in samozavestnih modnih navdušencev. V aktualnih kolekcijah oblačil in modnih dodatkov New Yorker boste našli kultne modne kose trendovskih subkultur in ikonične motive pop kulture, vse skupaj pa boste lahko zaokrožili z večnimi kosi jeans kolekcije, kolekcije 'casual' za prosti čas in izbranimi oblekami za zabavo do jutra. Da je New Yorker moda, prijazna do mladih, potrjujejo tudi nizke cene, ki naredijo ponudbo še toliko bolj privlačno.

V nakupovalnem centru Supernova Kranj vas bodo vedno pričakali najnovejši modni trendi in aktualni modni kosi novih kolekcij. Poiščite svojo modno osebnost v široki ponudbi kavbojk, jeans jaken, karirastih srajc, T-shirt majic s potiskom ali brez, drznih oblek, kril, trendovskih hlač, puloverjev, jopic, plaščev, športnih oblačil in spodnjega perila, svoj slog pa poudarite s torbico, supergami, kapo, šalom, nakitom in številnimi drugimi izvirnimi modnimi dodatki. V času sezonskih razprodaj in številnih akcij lahko v trgovini New Yorker nakupujete po še bolj ugodnih cenah, zato spremljajte aktualno dogajanje v trgovini!

Včeraj na modni stezi – danes že v trgovini New Yorker

Nemška modna hiša New Yorker je zagotovo eno vodilnih modnih podjetij za mlade v Evropi, ki svoji ciljni skupini (od 19 do 39 let) ponuja modne kolekcije visoke kakovosti in po ugodnih cenah. Oblikovalci poskrbijo, da stranke v trgovinah čakajo najnovejši modni trendi, ne le oblačil, temveč tudi modnih dodatkov in spodnjega perila.

Na prodajnih policah New Yorkerja vas čaka pestra izbira blagovnih znamk, kot so Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister, Censored (spodnje perilo) in Accessories (modni dodatki). New Yorker vas obleče od glave do pet za vsako priložnost – v poslovnem svetu ali na zabavah ob koncu tedna.