A1 | Kranj | Supernova

V poslovalnici A1 je svet mobilne telefonije vedno pri roki. Ugodne cene mobilnih telefonov, privlačni naročniški paketi in vrhunske telekomunikacijske storitve ustvarjajo popolno ponudbo za vas.

A1

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Privoščite si najsodobnejše telekomunikacijske storitve v ugodnih paketih A1

Izbira mobilnega operaterja še nikoli ni bila tako preprosta. V mobilnem omrežju A1, ki mu iz dneva v dan zaupa vse več Slovencev, vas razveselijo boljše celovite komunikacijske storitve, ugodne cene in privlačna ponudba najnovejših mobilnih telefonov. Obiščite prodajno točko A1 v nakupovalnem centru Supernova Kranj, kjer vam bodo nasmejani in energije polni prodajalci z veseljem svetovali pri nakupu pametne naprave, izbiri najboljšega paketa za vas, nakupu dodatne opreme za mobilni telefon ali z vami le prijazno poklepetali o novostih in ugodnostih, ki se odvijajo v sklopu A1.

Izberite najnovejše pametne telefone, kot so iPhone, Samsung Galaxy, Huawei in Xiaomi, po akcijski ceni ob vezavi naročniškega razmerja. Na prodajni točki lahko sklenete novo naročniško razmerje, plačate položnice A1 brez provizije, dodate priljubljene opcije k svojemu paketu A1 Go! ter se takoj povežete v bliskovito hitro omrežje 4G/LTE. Na voljo so vam tudi predplačniški paket A1 Simpl za preprosto mobilno telefonijo brez naročnine, internet paketi z neomejenim prenosom podatkov na mobilnem omrežju, fiksni internet na optičnem ali kabelskem omrežju, televizija s priljubljenimi TV-programi ter rešitve Smart Home za pametni dom.

Pri A1 vas čakajo edinstvena doživetja v digitalnem svetu

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v državi. Na trgu je prisoten že od leta 1999, takrat je na slovenski trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater. S 700.000 zvestimi uporabniki v Sloveniji, na trgu ohranjajo svojo vodilno pozicijo že vrsto let. A1 Slovenija konstantno razvija nove napredne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo spreminjajočim se potrebam uporabnikov tako, da se lahko ti povezujejo v vseh trenutkih svojega življenja.

A1 Slovenija je v celoti last mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group. Predstavlja pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah in več kot 17.500 zaposlenimi, od teh 500 v Sloveniji. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, ki je tretji največji ponudnik brezžičnih storitev v svetovnem merilu.