s.Oliver | Kranj | Supernova

Poustvarite najnovejše modne trende s kosi izvrstne kakovosti, ki so lahko vaši po odlični ceni.

s.Oliver

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
-30%
Popust na izbrane s.Oliver jakne in plašče
Velja do: 23. april 2024

Čas je, da obnovite svojo garderobo. V s.Oliver trgovina so izbrane pomladanske jakne in plašče znižali za 30%.

Promocija traja od 9. do 23.4.2024. Pohitite, jutra in večeri so še zmeraj sveži.

Začutite modni utrip

Modni trendi se morda ves čas spreminjajo, vendar pa vedno obstaja mesto, kjer jih odkrijete takoj, ko nastopijo. Trgovina s.Oliver v nakupovalnem centru Supernova Kranj je prvi in pravi naslov, kamor se lahko obrnete v modni zagati, saj se lahko vedno zanesete na bogato ponudbo modnih in kakovostnih kosov. Očarajte na vsakem koraku v čudovitih elegantnih oblekah ali pa osvojite urbani slog z jeans hlačami in udobnimi majicami s kratkimi in dolgimi rokavi. V trgovini s.Oliver najdete moške in ženske kose za vsak slog. Če iščete izdelek, o katerem sanjate, ali želite najti navdih za nove kombinacije, vas obisk prodajalne ne bo razočaral.

V trgovini lahko izbrane kombinacije tudi dopolnite z udobnimi čevlji. Vedno novi modni modeli sandalov, natikačev, salonarjev, balerink, športnih copatov ter visokih in nizkih škornjev vas bodo zagotovo navdušili in očarali. Obutev trendi barv in oblik je ustvarjena iz kakovostnih materialov, ki vam omogočajo, da ste ne samo v koraku s časom, temveč da vam je tudi udobno. Poleg tega pa vam s.Oliver ponuja tudi najrazličnejše modne dodatke, od mehkih šalov in kap do torbic in dežnikov.

s.Oliver – uporabna oblačila, ki jih lahko še dolgo kombinirate

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. Vsak modni kos, od osnovnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi pa do plaščev, oblek, puloverjev in jeans hlač, prinaša v vašo garderobo sodobne modele in vsestranskost, predvsem pa je narejen za udobno nošenje.

Vsaka blagovna znamka, tako s.Oliver kot Q/S designed by, vas vsak mesec razveseli z novimi modnimi kosi po najnovejših trendih. Dvanajst modnih kolekcij na leto zagotavlja vedno svež videz, vsaka pa je narejena z mislijo na predhodne kolekcije. Modne kolekcije s.Oliver gladko prehajajo ena v drugo, tako da lahko preprosto dopolnite svojo garderobo z novimi kosi, ki odražajo duh časa, sezono in vašo individualnost. Modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.

Novice
Vsestranski
s.Oliver TRENČ
20. marec 2024

Klasičen s.Oliver prehodni plašč, znan kot trenč plašč, je vsestranski kos oblačila, ki ga lahko kombinirate za vsakodnevna opravila ali pa kot del elegantnejše oprave. Obvezen kos v vsaki omari.