BUZZ | Kranj | Supernova

Popoln ulični slog zahteva trendovske superge. V BUZZ Sneaker Station vas pričakujejo najbolj priljubljeni modeli superg in vrhunske športne blagovne znamke urbane mode.

BUZZ

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

BUZZ je pravi raj za ljubitelje 'sneakers' kulture

Ljubitelji superg in 'sneakers' kulture, pozor! Prvi urbani butik modnih superg v gorenjski regiji je tu in obljubimo vam, da bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse. BUZZ Sneaker Station v Supernovi Kranj je pravo stičišče urbane 'street' kulture, s pristnim utripom uličnih trendov in atmosfero, ki vas bo popolnoma prevzela. V trgovini boste našli vrhunsko ponudbo najbolj popularnih modelov superg svetovnih znamk, kot tudi omejene izdaje in količine najbolj zaželenih ekskluzivnih superg.

Od drznih modnih kombinacij z Nike Air Max, do legendarnih klasik, kot so usnjene superge adidas Stan Smith in Superstar ali platnene superge Converse All Star, BUZZ prepozna in nadgradi vaš izjemen modni slog, naj bo športni, ulični, elegantni ali poslovni. V trgovini BUZZ vas čakajo tudi moška, ženska in otroška oblačila ter modni dodatki, s katerimi boste vedno izstopali iz množice. Trendi puloverji in 'hoodie-ji', kakovostne T-shirt majice, modne trenirke, pajkice, udobne kratke hlače, kape, torbe in nahrbtniki odlično dopolnijo vsako garderobo. Ne spreglejte izbrane superge tedna ter vrhunske predstavitve vedno novih svetovnih trendov, ki dajo navdih za drugačen, originalen slog.

BUZZ Sneaker Station – glavna postaja za ljubitelje superg

Veriga trendovskih trgovin BUZZ prinaša utrip urbane mode velikih metropol na slovensko ulično modno sceno. BUZZ je kraj, kjer se odlično nakupovanje povezuje z različnimi področji urbanega življenja. Je glavna postaja za vse ljubitelje dobrih in drugačnih superg, ki želijo z obutvijo dati pečat vsaki kombinaciji in na ta način kreirati svoj edinstven slog. Če želite poiskati nove superge, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, je BUZZ prava izbira za vas. V ponudbi boste našli najbolj popularne modele superg svetovnih znamk, kot so Nike, adidas, New Balance, Fila, Converse, New Era, Puma in Reebok, za popoln ulični slog pa so tu še kul trendovska oblačila in modni dodatki priljubljenih športnih znamk.

Atraktivne trgovine BUZZ Sneaker Station s pravim 'street' pridihom lahko najdete v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu in Kopru ter končno tudi v Kranju.