Calzedonia | Kranj | Supernova

Največja ponudba modnih nogavic, žabic in pajkic ter najnovejši trendi kopalk. Poudarite svojo ženstvenost z izvrstno ponudbo Calzedonia.

Calzedonia

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda

Nogavice in kopalke Calzedonia so strast vsake ženske

Pravi slog se skriva v detajlih in Calzedonia ve, kako poudariti ženstvenost in samozavest vsake ženske. Široka ponudba nogavic se razteza od klasičnih žabic do posebnih modnih nogavic, ki pritegnejo pozornost. Odprite vrata v svet glamurja, prijetnega udobja in italijanske kakovosti, ki je zaščitni znak znamke. Z raznoliko ponudbo barv in modnih vzorcev vam trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kranj nudi vedno prave nogavice za vsako priložnost. Klasične kožne nogavice, elegantne svilnate nogavice, nogavice za oblikovanje postave, podaljšani modeli nogavic, tople nogavice iz mikrofibre, modne pajkice, pisane nevidne nogavice za v čevelj … Kar si zaželite, Calzedonia to ima! Seveda so tu še tople nedrseče nogavice, športne nogavice ter izjemno udobna kolekcija moških in otroških nogavic.

Za popoln slog na plaži ali na zabavi ob bazenu pa Calzedonia razvaja tudi z brezčasno kolekcijo modnih kopalk. Enodelne kopalke ter dvodelne bikini in tankini kopalke zagotavljajo udobje, o katerem ste lahko samo sanjali. Potrebujete različno velikost modrčka in hlačk? Kolekcije kopalk Calzedonia so zasnovane tako, da lahko poljubno kombinirate različne številke in modele, tako da vam bosta zgornji in spodnji del kopalk popolnoma pristajala in odražala vaš morski navdih.

Calzedonia – nogavice in kopalke z italijanskim podpisom

Calzedonia že od leta 1986 goji mednarodno priznanje za vrhunsko kakovost na področju izdelave nogavic in kopalnega programa. Že od samega začetka vsaka modna kolekcija odraža najbolj inovativne trende na področju nogavic in kopalk, pri čemer ponuja kakovostno proizvodnjo in vedno izpopolnjen slog po dostopnih cenah. Calzedonia v svet nogavic vedno prinaša originalnost, s katero postavi modni dodatek v samo ospredje modnega sloga.

Calzedonia je z več kot 2100 prodajnimi mesti prisotna v 52 državah sveta, kjer vedno znova orje ledino in prinaša nove trende, s katerimi izpopolnjuje tudi modne izbire slavnih. Med ambasadorji znamke se tako najdejo pomembna imena, kot so Julia Roberts, Gisele Bundchen in Chiara Ferragni.