Sport Vision | Kranj | Supernova

Vrhunska oprema za aktivno življenje. Priznane športne blagovne znamke vam nudijo vse za najljubši šport. Odkrijte modno vizijo športa v trgovini Sport Vision.

Sport Vision

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-30%
Sport Vision praznuje rojstni dan!
Velja do: 26. maj 2024

Praznuj še ti in izkoristi mega popuste samo ta konec tedna – VSI IZDELKI NAJMANJ -30% UGODNEJE!

Obišči nas v Sport Vision trgovinah ali na spletu in nakupuj Nike, adidas, Salomon, the North Face in ostale znamke z neverjetnimi popusti najmanj -30%!

Športna oblačila in obutev za popoln trening

Ni trenutka, ko ne bi uživali v športu. Tudi zato, ker kakovostna športna oprema vrhunskih športnih znamk nudi udobje, funkcionalnost ter vedno modni videz, ne glede na vreme ali šport, ki ga izberete. Trgovina Sport Vision ima vse za popoln športni slog. Od najnovejših tekaških copat in udobnih oblačil za tek, fitnes ali aerobiko, do pohodniške in smučarske opreme ter športnih dresov za nogomet, košarko in druge skupinske športe. Izberite aktivno življenje in zablestite v športnem slogu s ponudbo priljubljenih znamk adidas, Dakine, Crocs, Salomon, Nike, Vans, Speedo, New Balance, Moon Boot, Merrell, Icepeak in drugih.

Vabljeni v Sport Vision Supernova Kranj, kjer vas že čakajo najnovejše kolekcije športnih oblačil in obutve za ženske, moške in otroke ter bogata izbira trenirk, trendovskih superg in atraktivne ulične mode za prosti čas. Na voljo so tudi pripomočki za vadbo ter športna oprema in dodatki za vse najbolj priljubljene športe. Ko iščete smučarska očala, pohodniški nahrbtnik, kapo, športne nogavice, čelado in še več, je Sport Vision pravi naslov za vas. Uživajte v novi revolucionarni viziji športa.

Športna in trend obutev priznanih blagovnih znamk

Podjetje Sport Vision je vodilno na področju športne in trend obutve, sedež podjetja pa je v Ljubljani. Veriga trgovin Sport Vision, Buzz, Tomas Sport in Sneakers obsega 23 poslovalnic v Sloveniji. Trgovine se nahajajo v največjih nakupovalnih centrih in v peš conah v glavnih mestih, podjetje pa posluje tudi preko spletnih trgovin Tomassport.si, Buzz.com, Sportvision-slovenija.com in Sneakers.si. Glavne kategorije športne opreme, ki jo Tomas Sport prodaja so: tek, košarka, trening, pohodništvo in trend obutev.

Sport Vision sodeluje izključno z dobavitelji vrhunskih blagovnih znamk, kar strankam zagotavlja kvalitetne in varne nakupe. Vsi izdelki v trgovini imajo 30. dnevno brezpogojno garancijo, saj v primeru, da jih vrnete dobite v celoti povrnjeno kupnino. Sport Vision zagotavlja zadovoljstvo z nakupom vsem strankam, saj ima v svoji ekipi zaposlene strokovnjake s področja tehnologije športne obutve in oblačil, ki imajo dolgoletne izkušnje pri prodaji športne obutve in oblačil in tako bodo vsakomur znali pravilno svetovati, da se bo odločil za pravi izdelek.