Cafe Cappuccino | Kranj | Supernova

Prijetna kavarna s toplimi napitki, osvežilnimi pijačami in okusnimi alkoholnimi pijačami za pravi 'after work'. Vabljeni na sproščeno druženje ob odlični kavi v Cafe Cappuccino.

Cafe Cappuccino

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Kategorija
Kavarne in restavracije

V kavarni Cafe Cappuccino vam pripravijo odlično kavo

Ko hitite po opravkih ali se s prijatelji dogovarjate za sproščeno druženje, Cafe Cappuccino je vedno prava izbira. Majhna simpatična kavarna vam bo v prijetnem ambientu nakupovalnega centra Supernova Kranj postregla z najboljšo kavo in drugimi toplimi napitki, okusnimi osvežilnimi pijačami, različnimi vrstami piva in vina ter slastnim sladoledom. Nasmejani natakarji si za pripravo kave vedno vzamejo čas, saj v kavarni Cafe Cappuccino verjamejo, da je najboljša kava pripravljena z ljubeznijo in pozornostjo. Bogata espresso kava in ravno prav kremasto spenjeno mleko naredita legendarni kapučino, po katerem kavarna slovi. Seveda vabljeni tudi, da preizkusite druge dobrote na meniju kavarne. V kavarni Cafe Cappuccino se vsak dan začne z nasmehom, bogata ponudba in prijazna postrežba pa poskrbita, da se ta na vašem obrazu obdrži ves dan.

V kavarni Cafe Cappuccino vam pripravijo odlično kavo

Ko hitite po opravkih ali se s prijatelji dogovarjate za sproščeno druženje, Cafe Cappuccino je vedno prava izbira. Majhna simpatična kavarna vam bo v prijetnem ambientu nakupovalnega centra Supernova Qlandia Kranj postregla z najboljšo kavo in drugimi toplimi napitki, okusnimi osvežilnimi pijačami, različnimi vrstami piva in vina ter slastnim sladoledom. Nasmejani natakarji si za pripravo kave vedno vzamejo čas, saj v kavarni Cafe Cappuccino verjamejo, da je najboljša kava pripravljena z ljubeznijo in pozornostjo. Bogata espresso kava in ravno prav kremasto spenjeno mleko naredita legendarni kapučino, po katerem kavarna slovi. Seveda vabljeni tudi, da preizkusite druge dobrote na meniju kavarne. V kavarni Cafe Cappuccino se vsak dan začne z nasmehom, bogata ponudba in prijazna postrežba pa poskrbita, da se ta na vašem obrazu obdrži ves dan.