Mladinska knjiga in Svet knjige | Kranj | Supernova

S široko izbiro knjig domačih in tujih avtorjev se bo Mladinska knjiga hitro zapisala v srce številnih strastnih bralcev. Tu pa boste našli še zanimive revije, vse za šolo, didaktične igrače in lepa darila.

Mladinska knjiga in Svet knjige

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
Popusti!
Vse za šolo v Mladinski knjigi
Velja do: 15. september 2024

Ob nakupu izkoristite ugodnosti:

  • 30 % na šolske torbe Schneiders*,
  • 30 % na izbrane šolske potrebščine*,
  • 3 % na učbenike in delovne zvezke*.

Ob nakupu nad 50 € mini prenosni tiskalnik  50 % ceneje.**

*Od 1. 6. do 31. 7. 2024 velja 30-odstotni popust na torbe Schneiders, 30-odstotni popust na izbrane šolske potrebščine in 3 % popust za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2024/25, ter pripadajoče delovne zvezke razen gradiv, pri katerih v skladu z določili Zakona o enotni ceni knjige od prvega prodajnega dne še ni poteklo 6 mesecev.
**Od 1. 6. do 15. 9. 2024 velja posebna ugodnost: ob nakupu nad 50 € vam je mini prenosni tiskalnik na voljo 50 % ceneje. Vse ugodnosti veljajo ob navedenih pogojih od 1. 6. do 15. 9 2024 oz. do prodaje zalog.

Knjigarna in papirnica Mladinska knjiga z bogato ponudbo za vsak okus

V prijetnem ambientu Mladinske knjige v nakupovalnem centru Supernova Kranj boste svoj knjižni raj našli vsi ljubitelji knjig in mali učenjaki. V bogati ponudbi knjig domačih in tujih avtorjev boste našli tako največje klasike slovenskega in tujega leposlovja kot najbolj vroče knjižne uspešnice, številne priročnike in leksikone ter odlične predloge za poletno branje. Vzemite v roke dobro knjigo in se zatopite v pretresljive, razburljive in napete zgodbe, ki burijo domišljijo. Ne glede na to, ali iščete ljubezenski roman, dobro kriminalko ali pripoved 'sci-fi', Mladinska knjiga vas ne bo razočarala. Poseben prostor je namenjen tudi članom knjižnega kluba Svet knjige, kjer so doma številne ugodnosti in še več predlogov za branje.

Med pripravami na šolo boste v Mladinski knjigi našli vse za šolo na enem mestu! Seznam učbenikov in delovnih zvezkov za različne šole ter privlačne šolske potrebščine bodo olajšali vaše šolske nakupe. Otroci bodo takoj vzljubili šolske torbe, peresnice, mape, risalne bloke, pisala in druge šolske potrebščine s trendovskimi vzorci in najbolj priljubljenimi junaki. V Mladinski knjigi pa je na voljo tudi širok izbor pisarniškega materiala, številne revije, priljubljene didaktične igrače ter velika izbira daril.

Mladinska knjiga spodbuja razvoj znanja in bralne kulture

Trgovina Mladinska knjiga je del razvejene mreže trgovin v Skupini Mladinska knjiga. Ta je vodilna na področju založništva, knjigotrštva in papirništva v Sloveniji in največja založniška skupina v JV Evropi. Položaj Skupine utrjuje več kot 70-letna tradicija ter znanje in izkušnje njenih zaposlenih.

Trgovina Mladinska knjiga kot član Skupine Mladinska knjiga prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture, življenjskemu slogu in oskrbi s potrošnim pisarniškim materialom ter s tem boljši kakovosti življenja ljudi na različnih ravneh. Z ustvarjanjem vrednosti zagotavlja konkurenčnost, rast in skladen razvoj družbe ter prispeva k nadaljnji globalni rasti in razvoju Skupine. Odgovorno vlaga v slovensko družbo in okolje ter podpira razvoj slovenskega znanja.

Novice
Poletno branje
Sladke strani poletja
11. junij 2024

Poletje, polno nepozabnih zgodb, se začne v Mladinski knjigi! Sveže svetovne in domače uspešnice, nepozabne romance, vznemirljive pustolovščine in druge sladke strani poletja te čakajo v Mladinski knjigi.