Trafika Interspar | Kranj | Supernova

Časopisi in revije, tobačni izdelki, Mobi kartica ali morda le pijača za hitro osvežitev med nakupovanjem. V Trafiki Interspar so hitri nakupi vedno pri roki.

Trafika Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Trafika z bogato ponudbo za vse

Majhna trafika, ki prinaša veliko veselje. Trafika Interspar je neposredno nasproti vhoda v trgovino Interspar. V prijetnem kotičku trafike boste našli vse, kar potrebujete za svoje hitre nakupe. V trafiki vas vsak dan pričakajo sveži dnevni časopisi, kot so Dnevnik, Delo, Finance, Večer in še več, za vse, ki si želite bolj poglobljenega branja, pa je tu še bogat izbor najbolj priljubljenih revij. Številne slovenske in tuje revije s specifičnih področij bodo zagotovo zadovoljile prav vsak interes, za lahkotno poletno branje pa si privoščite ženske revije, v katerih boste izvedeli najnovejše trače in vse o življenju slavnih.

Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Kranj lahko v Trafiko Interspar skočite tudi po tobačne izdelke najbolj priljubljenih blagovnih znamk – tobak, rizle, cigarete, cigare in seveda vžigalniki so v Trafiki Interspar vedno pri roki. V prodaji so tudi Mobi kartice ter kartice za polnjenje mobilnih telefonov operaterjev A1 in Telemach, poštne znamke, vinjete za slovenske avtoceste, drobne igrače in zabavne revije za otroke, žvečilni gumiji, manjši prigrizki ter prijetno ohlajen izbor osvežilnih pijač.

Časopisi in tobačni izdelki pod okriljem trgovine Interspar

Trafika Interspar je del trgovine Interspar, enega od 12 Intersparov v verigi 103 trgovin podjetja SPAR Slovenija. Ta že od leta 1991 prinaša na slovenski trg nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.