Loterija Slovenije | Kranj | Supernova

Loto, 3×3 ali Euro Jackpot? Danes je sreča na vaši strani, poskusite jo ujeti v Loteriji Slovenije s priljubljenimi igrami na srečo in privlačnimi denarnimi dobitki.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Najbolj priljubljene igre na srečo vedno pri roki v Loteriji Slovenije

Vsak dan je lahko srečen dan, le zaupajte svojemu občutku in obiščite Loterijo Slovenije. Poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Kranj ponuja najbolj priljubljene igre na srečo z bogatim nagradnim skladom. Vplačajte svoje srečne številke v igri Loto, zadenite Euro Jackpot ali poskusite svojo srečo v igrah Vikinglotto, 3×3, TikiTaka ter drugih hip igrah. V poslovalnici Loterije Slovenije lahko tudi preverite, ali so vaše vplačane srečke dobitne. Manjše dobitke dobite izplačane takoj. Imate spontani navdih sreče? Privoščite si nagradno srečko s takojšnim dobitkom, kot so Mega Huda Renta, Astroskop, Legende, Čarobnice, Zlata, Novoletka ali Hitrih 300 €. Sreča nikoli ne počiva, morda takoj osvojite bogato nagrado.

Manjši dobitki do vključno 299,99 € niso obdavčeni, medtem ko so dobitki v vrednosti 300 € ali več obdavčeni po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo. Ta na dobitek obračuna 15-% davek, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.