Samsonite | Kranj | Supernova

Kakovost, ki gre čez vse meje. Vrhunski kovčki, poslovne torbe, nahrbtniki in torbice Samsonite vam bodo polepšali potovanja in olajšali vsakdan.

Samsonite

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Raziskujte svet z inovativnimi kovčki, torbami in drugo galanterijo Samsonite

Dovolite, da vas izjemen dizajn vedno znova očara. Kakovostna ponudba kovčkov in galanterije Samsonite bo navdušila tako svetovne popotnike kot modne navdušence, ki poleg udobja in funkcionalnosti iščejo tudi popoln slog. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kranj sledi sodobnemu konceptu trgovin Samsonite in v prijetnem ambientu ponuja vse, kar potrebujete za udobno potovanje, dinamično poslovno življenje in trendovski vsakdan. Široka paleta izdelkov prinaša inovativne rešitve in sodoben dizajn za raziskovanje sveta.

Izberite kabinski kovček, primeren za ročno prtljago, za daljša potovanja pa si privoščite velik ultra lahek kovček, kamor lahko spravite zares vse. V trgovini so na voljo vse velikosti kovčkov in različne potovalne torbe, tako da se boste lahko opremili za prav vsako priložnost, od kratkega poslovnega potovanja do dolgih počitnic. Za popoln slog so tu še seti kovčkov, v ponudbi trgovine Samsonite pa boste našli tudi številne potovalne izdelke, kot so ključavnice, prevleke za kovčke, toaletne torbice, etuiji, dežniki in potovalni vzglavniki. Tudi za vsak dan boste našli izjemne torbice, denarnice, nahrbtnike, poslovne torbe in računalniške torbe ter prikupno otroško linijo s šolskimi torbami ter otroškimi kovčki in nahrbtniki. Ne spreglejte ponudbe outlet z izdelki preteklih kolekcij po znižanih cenah.

Samsonite za lepša potovanja

Leta 1910 je Jesse Shwayder, v Denverju v Koloradu v Združenih državah Amerike, ustanovil podjetje  »Shwayder Trunk Manufacturing Company«. Z začetnim kapitalom 3.500 ameriških dolarjev in ekipo desetih delavcev začne s proizvodnjo kovčkov, nekaj let pozneje pa so se mu pridružili še bratje in skupaj so začeli osvajati zahodno ameriško tržišče. Leta 1965 se je podjetje preimenovalo v današnji »Samsonite«, za katerega se je z začetkom širitve letalskega potniškega prometa v 60-ih letih se je tako začela globalna rast.

Podjetje Samsonite International S.A. s sedežem v Luksemburgu, je proizvajalec in prodajalec prtljage, izdelki v prodajnem asortimanu pa segajo od velikih kovčkov do majhnih toaletnih torb in aktovk. S stalnimi inovacijami in najkvalitetnejšimi materiali Samsonite še danes ohranja vodilni položaj na trgu. Leta 2008 je izdelal linijo najlažjih potovalnih kovčkov iz posebej razvitega materiala CURV. Samsonite pa si med drugim lasti tudi priljubljeno blagovno znamko American Tourister.