Optika Aleksandra | Kranj | Supernova

Izberite svoja nova očala v široki ponudbi korekcijskih in sončnih očal ali se odločite za kontaktne leče. V Optiki Aleksandra se lahko naročite tudi na okulistični pregled.

Optika Aleksandra

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo

Optika Aleksandra ima očala za vaš popolni slog

Se vam je povečala dioptrija, imate težave z vidom ali utrujene oči, ker ves dan presedite za računalnikom? Ustavite se v Optiki Aleksandra, kjer dobro poskrbijo za vaše oči. Optika v nakupovalnem centru Supernova Kranj ponuja najnovejše kolekcije klasičnih in modnih očal, zato ne dvomimo, da boste v široki ponudbi modelov in barv našli očala, ki vam pristajajo in lepo poudarijo vaš slog. Pri izdelavi korekcijskih očal na recept namestijo na okvir najbolj kakovostna korekcijska stekla po navodilih vašega okulista, poslovalnica pa razpolaga tudi z moderno opremljeno okulistično ambulanto, kjer opravijo pregled vida ali celovit okulistični pregled po predhodnem naročilu.

V Optiki Aleksandra poskrbijo za vaš popolni videz tudi v sončnih dneh, saj je na voljo široka ponudba ženskih in moških sončnih očal priznanih blagovnih znamk, kot so Ray-Ban, Vogue, Dolce&Gabbana, Carrera, Polaroid, Oakley, adidas, in številnih drugih. Kakovostna sončna očala, ki oči zaščitijo pred škodljivimi UV-žarki, vam izdelajo z dioptrijo ali brez, na voljo pa so tudi športna očala, očala za računalnik ter kontaktne leče in preparati zanje. V optiki ponujajo tudi razne dodatke za očala, kot so modni etuiji, vrvice za očala ter kakovostni pripomočki za čiščenje očal.

Do pregleda in novih očal kot na napotnico kar v Optiki Aleksandra

Optika Aleksandra na svojih 12 lokacijah po Sloveniji ponuja največji in najbolj kakovosten izbor korekcijskih očal in sončnih očal priznanih blagovnih znamk.

Optika je postala izjemno priljubljena s svojo akcijo »Očala kot na napotnico«, v kateri strankam ponuja brezplačen pregled vida in do 101 EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža). Ta popust se obračuna v višini zneska, ki bi vam za vašo dioptrijo pripadal preko zelenega recepta s strani ZZZS, vendar za to ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista. Vse opravite v Optiki Aleksandra, na vrsti pa ste v nekaj dneh.