Interspar | Kranj | Supernova

Po nakupih v sodobno trgovino z bogato ponudbo svežih živil ter izdelkov za dom, osebno nego in prosti čas. Raziščite široko paleto priznanih blagovnih znamk in kakovostnih lastnih znamk v trgovini Interspar.

Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izberite kakovost po ugodni ceni v trgovini Interspar

V trgovini Interspar vsak obisk trgovine postane pravo veselje. Ne samo, da vas na bogato založenih policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Kranj vedno pričaka sveža ponudba kakovostnih živil in širok izbor neživilskih izdelkov za vsak dan, odlično razmerje med kakovostjo in ceno vas bo prepričalo, da na enem mestu opravite vse svoje nakupe hitro in po ugodni ceni.

Še posebej privlačna je ponudba svežega programa, ki ga vsak dan za vas skrbno pripravijo v trgovini. Uživajte v svoji dnevni dozi vitaminov in mineralov s pestro ponudbo svežega sadja in zelenjave, gurmanske dobrote iz delikatese, mesnice in ribarnice pa postrezite z dnevno sveže pečenim kruhom ali pecivom Sparove pekarne. Na policah trgovine boste našli tudi širok izbor priznanih blagovnih znamk živil, izdelkov za osebno nego in gospodinjstvo, tehničnih in športnih izdelkov, tekstila ter igrač. Želite še bolj ugodne nakupe? Izberite blagovno znamko Spar! Linije izdelkov Spar Natur*Pur, Spar Vital, Spar BIO in Spar Free Form prinašajo kakovosten in ugoden izbor izdelkov po smernicah zdrave prehrane ter brez glutena in laktoze. Za vse gurmane je tu linija Spar Premium z ekskluzivnimi izbranimi okusi, s Spar S-Budget pa si zagotovite najbolj ugodne nakupe po izjemno nizki ceni. Poiščite aktualne ugodnosti in znižane cene v katalogu ugodnosti, s kartico zvestobe SPAR plus pa si ob nakupu zagotovite še dodatne popuste.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Interspar sodijo med največje trgovine podjetja SPAR Slovenija v sodobnih nakupovalnih centrih. Prinašajo več kot 32.000 izdelkov, od živil do vseh potrebščin za življenje, delo in prosti čas.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.

Novice
Koristne informacije
Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje
22. april 2024

V Sparu verjamejo, da vsak korak v smeri zelenega razvoja šteje, zato so združili moči z Ekologi brez meja in skupaj pripravili nekaj novega.

Za svetovni dan Zemlje, ki ga obeležujemo v ponedeljek, 22. 4., so izdali Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje. V njem najdete zakladnico okolju prijaznih nasvetov in koristnih informacij, kako lahko v Sparu nakupujete trajnostno, zahvaljujoč ponudbi izdelkov in storitev, ki vam je tam na voljo. S pomočjo vodnika lahko preverite, ali ste na področju trajnostnega nakupovanja šele na začetku svoje poti, se morda že znajdete na enem izmed srednjih nivojev ali pa imate trajnostne prakse v malem prstu in ste že zeleni mojster. Vodnik vsebuje konkretne nasvete, ki vam glede na oddelek v trgovini, na katerem se nahajate, pomaga, kako nakupovati še bolj trajnostno. 

Tudi vi prelistajte nov Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje in z njegovo pomočjo postanite zeleni mojster trajnostnega nakupovanja!