CCC | Kranj | Supernova

CCC nudi najbolj modno obutev, elegantne torbe, funkcionalne nahrbtnike in okusne dodatke. Na enem mestu, posebej samo za tebe, najbolj vroči trendi iz sveta mode in najnovejši navdihi naravnost z modnih brvi in mestnih ulic!

CCC

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki

Kakovostna obutev za vso družino v CCC shoes&bags

Privoščite si elegantne salonarje, poletne sandale, balerinke, športne copate in še veliko več modne obutve! Trgovina CCC vas vsako sezono razveseli z novo kolekcijo ženske, moške in otroške obutve po ugodni ceni. Tudi ko imate nekaj posebnega v mislih, vaš popolni par čevljev ni daleč stran. Zavijte v najljubšo trgovino z obutvijo v nakupovalnem centru Supernova Kranj, kjer vas vedno pričaka svež izbor modne in udobne obutve za posebne priložnosti, v pisarno ali prosti čas. Od vrhunskih usnjenih čevljev do modnih superg in toplih škornjev, ponudba trgovine CCC bo sprožila navdih za vaše modne nakupe.

V ponudbi CCC sta vedno na prvem mestu pozornost na podrobnosti in udobno nošenje, zato boste v svojem novem paru čevljev vedno blesteli v popolni samozavesti, ki jo zagotavlja suveren korak. Dovolite, da v široki ponudbi obutve vaša strast do lepih čevljev popolnoma razcveti. Ugodne cene pa vam bodo omogočile, da boste lahko vedno uživali v najnovejših trendih obutve. Zraven si privoščite še modno torbico, nahrbtnik ali večerno elegantno ročno torbico, ki bo vaš slog povzdignila v višave. S številnimi modnimi dodatki pa dodajte piko na i in preprosto zasijte.

CCC znamke

V naših prodajalnah prevladujejo znamke za prave modne navdušence: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi in Americanos. V CCC bodo kupci našli tudi kultne športne znamke, kot so adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse in Skechers. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z risanimi junaki iz Disneyjevih filmov!

Novice
Novost
Beverly Hills Polo Club v CCC
29. marec 2024

CCC predstavlja blagovno znamko Beverly Hills Polo Club – ko se svetovni trendi združijo z brezčasnim stilom.

Ponudba ameriške znamke je zagotovilo dobrega stylinga za vso družino!

Poglej ponudbo v CCC prodajalnah in na ccc.eu/si/