Lola Caffe | Kranj | Supernova

Lokal, kjer se sodobni okus združi s prefinjeno ponudbo kavarne. Oddahnite si po strastnem nakupovanju ob okusni kavi in najboljšem gin toniku v Lola Caffe.

Lola Caffe

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Kava in osvežilne pijače v popolnem slogu

Lola Caffe je konceptualna kavarna v nakupovalnem centru Supernova Kranj, kjer se združita popoln slog in odlična gostinska ponudba. Moderni ambient kavarne je kot nalašč za kratek počitek med nakupovanjem, klepet ob najboljši kavi ali družabno popoldne s prijateljicami. V ponudbi boste našli najbolj priljubljene kave, okusne tople napitke, osvežilne pijače in bogato ponudbo koktajlov za popestritev »after work« druženja. Ljubitelje sladkega Lola Caffe vsak dan razvaja tudi z okusnimi torticami in sladicami v kozarcu, ki so tako slastne, da se že na prvi pogled zaljubimo vanje. Najmlajši pa se vedno z užitkom nasmejejo ob priljubljenih torticah na palčki oz. »cake pops-ih«. Bodite v trendu in se prepustite razvajanju v Lola Caffe.

Lola Caffe je popoln lokal zame

Prepustite se užitku v samem osrčju nakupovanja. Nov moderni lokal Lola Caffe ponuja vse, kar si zaželite, ko vas med številnimi opravki noge že zabolijo. V kavarni vas pričaka bogat meni raznovrstnih pijač, napitkov in sladic, piko na i vašemu razvajanju pa prinese prijazna in vrhunska postrežba vedno nasmejanih natakarjev. Povprašajte po posebni ponudbi in se pustite presenetiti. V Lola Caffe bodo vedno uresničili vaše želje.