Sportina | Kranj | Supernova

Odkrijte raj za strastne modne privržence v trgovini Sportina, ki vam na enem mestu nudi najrazličnejše svetovno priznane blagovne znamke.

Sportina

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Najnovejši trendi in brezčasna klasika

Trgovine Sportina so znane po enkratnem naboru znamk in čudovitih kosov, med katerimi najdejo svoje sanjske izdelke tudi največji ustvarjalci novih trendov. Tudi v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Kranj ponudba ne razočara, temveč omogoča vsem, da odkrijejo najnovejše kolekcije in nov navdih. Ob obisku vas bodo naravnost očarale elegantne obleke in najrazličnejša oblačila po trendih urbane mode, kjer najdete vse, od majic z dolgimi in kratkimi rokavi, jeans hlač in ohlapnih suknjičev za spontano urejen videz, ki ga lahko dopolnite s športnimi copati, balerinkami in natikači, ali pa mu dodate še malo neustavljivega šika s salonarji, škornji ali sandali z visoko peto.

V trgovini vas pričakujejo tudi vedno nove kolekcije modnih dodatkov, ki jih odlikujejo kakovostni materiali in enkratno oblikovanje priznanih modnih ikon ulične in visoke mode. Torbam vseh barv in velikosti lahko na ročaj privežete male rutice ali pa jih kombinirate s setom šala, kape in rokavic ter tako dosežete videz, ki ustavlja poglede. Ob tem pa nikar ne pozabite na uhane, ogrlice, zapestnice in drug nakit, ki bo oblekam dodal vaš pravi značaj. V Sportini lahko tako pustite svoji domišljiji prosto pot in ustvarjate enkratne kombinacije s čudovitimi izdelki, ki jih v trgovini najdete po ugodnih cenah.

Sportina – dobrodošli v svetu največjega ponudnika svetovne mode v regiji

Z več kot 340 trgovinami in 90 globalnimi modnimi znamkami je Sportina Group eden največjih modnih trgovcev v JV Evropi. Trgovine Sportina zaznamuje izrazit čut za modo in svetovne trende, ki se odražajo v ponudbi aktualnih modnih kolekcij oblačil, modnih dodatkov in obutve. Vsak obisk trgovine Sportina je tako pravo modno doživetje, v katerem lahko poiščete sebe, razvijete svoj okus in se oblečete z vrhunskimi oblačili po zadnji modi.

Poleg trgovin z nosilno znamko Sportina, ki združujejo modne znamke sproščene 'casual' ulične mode, obsega Sportina Group še konceptualne trgovine XYZ s prestižnimi znamkami, outlet ponudbo v trgovinah Sportina outlet in XYZ outlet ter franšizne trgovine Burberry, Armani Exchange, Superdry, Esprit, Marella, Tom Tailor, Orsay, Tally Weijl, Parfois in Bata.

Ne spreglejte ugodnosti Sportina kluba zvestobe. S kartico Sportina klub imate možnost nakupovati priznane blagovne znamke še ugodneje, v več kot 150 poslovalnicah v Sloveniji in drugih državah, v katerih je Sportina prisotna. Kartica ugodnosti prinaša popuste do 20 % na vso ponudbo in številne ekskluzivne mesečne ugodnosti, ki veljajo samo za člane kluba.