Gorenjske lekarne | Kranj | Supernova

Zdravila na recept in brez recepta, kakovostna kozmetika ter pripomočki za zdravje. Dobrodošli v sodobni poslovalnici Lekarne Planina II.

Gorenjske lekarne

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Lepota

Lekarna, kjer sta vaše zdravje in dobro počutje na prvem mestu

Priročna, sodobna in prijazna Lekarna Planina II je vaš najboljši zaveznik za zdravje. Poleg celovite preskrbe in izdajanja zdravil na recept so v lekarni na voljo zdravila brez recepta za domače zdravljenje lažjih bolečin, simptomov sezonskih bolezni in drugih zdravstvenih težav. Nudijo vam tudi izdelavo kakovostnih medicinskih in tehničnih pripomočkov na zdravniško naročilnico, obvezilni in sanitetni material ter lasulje in lasne nadomestke višjih kakovostnih razredov.

Farmacevti lekarne v nakupovalnem centru Supernova Kranj so vam na voljo za strokovni nasvet glede zdravil, stranskih učinkov ter lekarniških izdelkov, na primer za nego dojenčka, zaščito pred soncem ali okrepitev imunskega sistema. Priporočili vam bodo ustrezna prehranska dopolnila z vitamini in minerali za zdravje in dobro počutje, z veseljem pa vam bodo svetovali tudi glede kozmetike. Na voljo so številne priznane blagovne znamke kozmetike, med drugim Vichy, Eucerin, Avène, La Roche-Posay in Ducray, izjemno priljubljeni in kakovostni pa so tudi lastni galenski izdelki za nego kože iz galenskega laboratorija Gorenjskih lekarn. V Lekarni Planina II redno izvajajo različne akcije zdravstvene preventive. Vedno si lahko v lekarni izmerite krvni tlak, telesno težo in višino, občasno pa vam nudijo tudi merjenje sladkorja v krvi, holesterola in celokupnih trigliceridov.

Lekarna Planina II – prva lekarna v Sloveniji z virtualno predstavitvijo izdelkov

Lekarna Planina II je del verige prijaznih in strokovnih lekarn krovne skupine Gorenjske lekarne, ki kot javni lekarniški zavod izvaja lekarniško dejavnost v 23 lekarnah na območju Gorenjske. Za proizvodnjo zdravil imajo tudi lasten galenski in kontrolno-analizni laboratorij, strokovno podporo celotnemu zavodu pa nudi farmakoinformativna služba.

Kot prva lekarna v Sloveniji je Lekarna Planina II uvedla inovativno predstavitev izdelkov proste prodaje na virtualnih 3D policah. Obiskovalci si lahko izdelke ogledajo na velikih zaslonih na dotik, kjer so na voljo tudi dodatne informacije. Tehnologija, imenovana Vmotion, je podpora farmacevtom pri svetovanju, strankam pa omogoča iskanje po ponudbi lekarne na bolj sodoben in preglednejši način. Robotizirano skladišče lekarne omogoča racionalno izrabo prostora in zalogo širšega nabora izdelkov. Robot opravi številna tehnična dela, kot so pospravljanje izdelkov, pregled rokov uporabe, dostava zdravil na izdajno mesto … Tako farmacevtom omogoča več časa za svetovanje strankam, kar je v današnjem času izjemno pomembno, saj so njihova pričakovanja vedno večja.