Telekom | Kranj | Supernova

Pri pooblaščenem prodajalcu Telekoma Slovenije lahko sklenete naročniško razmerje za fiksno in mobilno telefonijo, internet in televizijo, uredite naročniški paket ter izkoristite aktualno akcijsko ponudbo.

Telekom

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika

Hitre in vrhunske storitve Telekoma Slovenije vedno pri roki

Bodite vedno na tekočem z aktualno ponudbo Telekoma Slovenije in izkoristite najnovejše ugodnosti za internet, televizijo in mobilno telefonijo po najbolj ugodni ceni. Na prodajnem otočku Telekoma vas bodo vedno pričakali prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci, ki vam bodo pomagali poiskati ustrezno rešitev. Uredite naročniško razmerje kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Kranj, podpišite aneks k naročniški pogodbi za boljšo storitev ali večjo hitrost prenosa podatkov, prenesite svojo telefonsko številko v izbran naročniški paket ali pridite samo na klepet, kjer vam bodo predstavili nove rešitve za internet, televizijo prihodnosti NEO z neskončno možnostmi zabave in naprednimi funkcijami za pametni dom ali pomagali izbrati mobilni paket za vaše potrebe.

Na prodajnem mestu Telekom je na voljo tudi aktualna ponudba Telekoma Slovenije ter najbolj priljubljeni mobilni telefoni, kot so iPhone, Samsung, Huawei in drugi po akcijski ceni, ki jih z vezavo naročniškega razmerja lahko odplačate tudi na obroke. Za svoj pametni telefon pa lahko kupite tudi dodatno opremo, in sicer zaščitno steklo, ovitek, dodatni polnilec in podobno.

O Telekomu Slovenije

Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Znan je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter večpredstavnih vsebin. Kot prvo omrežje v Sloveniji je Telekom Slovenije v devetdesetih letih bil prvi ponudnik fiksne telefonije, hčerinska družba Mobitel pa je vzpostavila tudi prvo mobilno omrežje v Sloveniji. Leta 1996 je Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater v svojem fiksnem omrežju ponudil še komercialne storitve interneta.

Danes Telekom Slovenije, kot vodilno in najbolj napredno omrežje v Sloveniji, zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Najsodobnejše komunikacijske storitve obsegajo vse, od interneta v največjem optičnem omrežju v Sloveniji s hitrostjo prenosa podatkov do 10 Gb/s, mobilnih paketov za različne profile uporabnikov, fiksne telefonije in napredne televizije s paketi NEO, do gostovanja za ugodno komunikacijo v tujini in inovativnih rešitev za pametni dom. Na voljo so tudi predplačniški paketi Mobi in številne mobilne storitve, ki vam olajšajo dan. Omrežje Telekoma Slovenije vsak dan uporablja približno milijon uporabnikov. Je napredno, varno, zanesljivo in pokriva več kot 98 % prebivalstva, zato ga uporabljajo tudi drugi operaterji v Sloveniji.