McDonald's | Kranj | Supernova

Sočni burgerji, krompirček, solate, sladice in druge dobrote za hitro malico ali kosilo. Legendarni 'Mac' ponuja odlično hitro hrano za vso družino.

McDonald's

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najbolj priljubljena restavracija s hitro hrano prinaša nekaj za vsak okus

Lačni? Skočite čez zunanje parkirišče Supernove Kranj in že ste v restavraciji McDonald's, kjer vas v vsakem trenutku dneva razvajajo z odlično ponudbo hitre hrane in osvežilne pijače. Pester meni slastnih, hitro pripravljenih jedi vključuje legendarne klasike, kot so hamburger Big Mac, Cheeseburger, piščančji McNuggets in različni Wrapi, na voljo pa so tudi številne druge mesne in vegetarijanske specialitete, sveže solate, hrustljavi krompirček ter privlačna ponudba sladic, kot so sladoled McFlurry, McSundae ter Shake. Otroci bodo zagotovo navdušeni nad otroškim menijem Happy Meal, ki poleg okusnega obroka prinaša še ekskluzivno igračo, v jutranjih urah pa ne zamudite McDonald'sovega zajtrka.

Restavracija v nakupovalnem centru Supernova Kranj se lahko pohvali s sodobnim ambientom, prijetno veliko teraso in igrali za otroke. Klasično McDonald's ponudbo dopolnjuje ponudba McCafé, ki v slogu prave kavarne ponuja odlično italijansko kavo ter pester izbor slaščic. Ko ste v naglici, pa zavijte v McDrive, kjer lahko svoje naročilo oddate in prevzamete kar v avtomobilu.

Ne spreglejte kuponov ugodnosti in številnih promocij, ki vam jih prinaša McDonald's mobilna aplikacija in si privoščite svoje najljubše jedi še ceneje! Študentje pa ne pozabite na Študentske menije po enotni ugodni ceni.

McDonald's – veriga restavracij z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno

McDonald's je tako v svetu kot pri nas postal sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. V McDonald'su je kakovost najpomembnejše vodilo pri izbiri in pripravi hrane, nadgrajuje pa jo hitra in prijazna postrežba ter sodobno urejena ter brezhibno čista restavracija. Visoke standarde pri pripravi hrane v McDonald'sovih restavracijah dosegajo tudi tako, da za svoje izdelke uporabljajo samo najboljše sestavine ter sodelujejo z izbranimi, uveljavljenimi in zanesljivimi dobavitelji. Skozi vse leto vam v restavraciji McDonald's ponujajo tudi ekskluzivno ponudbo jedi in zanimive promocije ter s tem še dodatno popestrijo bogato standardno ponudbo.

Restavracije McDonald's odlikuje najsodobnejša notranja oprema, brezplačen dostop do omrežja Wi-Fi, vpeljujejo pa se tudi nove tehnologije priprave hrane in postrežbe.