Flora | Kranj | Supernova

Polepšajte si dan s skrbno izbranim rezanim cvetjem, lončnicami, vazami in keramičnimi lončki. V cvetličarni Flora pripravijo tudi aranžmaje za posebne priložnosti, žalni program in drugo cvetlično dekoracijo.

Flora

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Po cvetje za vse priložnosti v cvetličarno Flora

Vstopite v navdihujoč in barvit svet cvetja! Z rožami lahko marsikaj povemo, izrazimo svoja občutja, iščemo novosti in drugačnost, ustvarimo lično estetiko in prinesemo neizmerno srečo v svoj dom ter v življenja najbližjih. Cvetličarna Flora je pri tem najboljši zaveznik, saj ponuja skrbno izbrano rezano cvetje, lončnice, čudovite cvetne aranžmaje ter keramične lončke in vaze za vsak dan ali posebno priložnost.

V cvetličarni Flora vas vsak dan pričaka strastna ljubezen do cvetja in aranžiranja. Prijazne in izkušene cvetličarke vam bodo svetovale pri izbiri cvetja glede na priložnost in letni čas, izdelale čudovit šopek ter lepo zavile in aranžirale darilo, da bo doseglo pravi učinek. Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Kranj se oglasite na poročnem svetovanju in naročite svoj sanjski poročni šopek in vso poročno dekoracijo, cvetlične aranžmaje in romantične cvetoče oboke. Naročeno cvetje vam po želji tudi dostavijo ali z njim presenetijo obdarovanca. Ko morate izreči sožalje ob slovesu ljubljene osebe, pa vam v cvetličarni pripravijo kakovosten žalni program z žalnimi venci, ikebanami, kompleti sveč in žarnimi venci. Obiščite cvetličarno Flora in si v obilici dehtečega cvetja takoj obrnite dan na bolje!

Flora – cvetličarna s prijaznim nasmehom in ljubeznijo do cvetja

V cvetličarni Flora vas vedno razveselijo s široko izbiro svežega sezonskega cvetja kot tudi zanimivih eksotičnih cvetlic. Ponudba cvetličarne se prilagaja sezonskim trendom in povpraševanju, zato pomladni meseci žarijo v čaru cvetja zaljubljencev in porok, jeseni aranžmaji in šopki polepšajo spomin na tiste, ki jih ni več, pozimi pa vonj smrekovih vejic in bleščeča dekoracija pričarata praznično vzdušje.

Domiselni cvetličarji prinašajo v cvetličarno Flora veselje do cvetja že od leta 2007, ko se je odprla prva cvetličarna v Qlandii Kranj. Bogato ponudbo cvetličarne Flora najdete tudi v Medvodah, krasne aranžmaje pa lahko naročite preko spletne trgovine Hvala za rože, kjer vam ponujajo veliko izbiro šopkov, okrasnih aranžmajev in lončnic za rojstni dan, obletnico, valentinovo, dan žena, poroko, poslovni dogodek ali pogreb. Poleg izvrstnih cvetličarn ponuja podjetje Flora še urejanje in zasaditev zelenih površin ter notranje ozelenitve pisarn, poslovnih prostorov in domov.