TiAmo | Kranj | Supernova

Točeni parfumi, srebrn nakit in dišave za perilo. TiAmo prinaša svet dišečih užitkov v vaš popoln dan.

TiAmo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota Modni dodatki

Ko najljubše dišavne note polepšajo dan

Odenite se v najljubši parfum. Obožujete sladke ali sveže parfume priznanih znamk? Iščete posebno dišavo, ki se bo odlično zlila z vašim karakterjem? V ponudbi trgovine TiAmo v nakupovalnem centru Supernova Kranj vas pričakujejo številni EDP parfumi za ženske in moške z navdihom najbolj znanih in priljubljenih dišav na svetu. Parfumi TiAmo so kakovostni in izjemno obstojni, tako da lahko v svojem najljubšem vonju uživate cel dan. Obenem pa so parfumi zelo dostopni in cenovno ugodni. Parfumi TiAmo so točeni parfumi, kar pomeni, da vam jih iz večjih steklenic prelijejo v manjše stekleničke (15, 30, 50 ali 100 ml). Stekleničke so primerne za ponovno polnjenje. Prazno stekleničko prinesite s seboj pri naslednjem nakupu in parfum kupite še ceneje.

Poskusite tudi parfume za pranje perila Horomia in odkrijte božansko dišeče razvajanje vsakič, ko operete perilo. Dodajte le nekaj kapljic parfuma za perilo v pralni stroj in dovolite, da vas vonj ponese na sanjsko doživetje. Na voljo so tudi dišave za raznovrstne tkanine (zavese, avtomobilske in sedežne garniture, …) ter srebrn nakit Charm Silver s poljubnim imenom ali številko.

TiAmo točeni parfumi prinašajo priljubljene vonje po ugodni ceni

Podjetje TiAmo parfumi & Charm Silver na slovenski trg prinaša široko izbiro kakovostnih točenih parfumov TiAmo, srebrn nakit z osebno noto ter veliko novost na slovenskem trgu – parfume za pranje perila.

V ponudbi parfumov TiAmo lahko izbirate med več kot 300 različnimi dišavami najvišjega razreda. Na voljo so tako ženski kot moški parfumi, vsi pa se odlikujejo po izjemni obstojnosti in vonju, ki se s časom ne spremeni. Dišave TiAmo se zgledujejo po najbolj znanih dišavah na svetu in zadovoljijo najbolj prefinjene okuse. Razlika je samo v tem, da niso opremljeni s prestižno blagovno znamko, ličnim pakiranjem in dizajnersko stekleničko ter so zato veliko bolj cenovno dostopni. V ponudbo redno dodajajo nove vonje, skladno z letnim časom in novimi trendi na svetovnem trgu.

Poleg blagovne znamke TiAmo vas v ponudbi trgovine razveselijo še italijanski parfumi za pranje perila Horomia ter prav posebna kolekcija srebrenega nakita Charm Silver. Blagovno znamko Charm Silver razvija mlada ekipa pod vodstvom delavnice družine Dodić, ki je že več kot 50 let sinonim za kakovost, strast in poseben nakit. Nakit je narejen iz 92,5 % čistega srebra in manj kot 7,5 % drugih zlitin, ki mu podaljšajo življenjsko dobo. Na voljo je s cirkoni ali brez.