Tom Tailor | Kranj | Supernova

Odkrijte vse najnovejše modne trende in se potopite med čudovite kose iz kakovostnih materialov.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Do -50%
Akcija v trgovini Tom Tailor
Velja do: 16. april 2024

Popusti od 30 % do 50 % na redne cene spomladanske kolekcije

Udobna in modna oblačila za vsak dan

Vsak dan se spopadamo z novimi izzivi, in da jih osvajamo udobno in samozavestno, trgovine Tom Tailor poskrbijo, da smo vedno oblečeni modno in se ob tem počutimo udobno. Z najrazličnejšimi kosi iz kakovostnih materialov omogočajo, da ob novih modnih trendih ne sprejemate kompromisov glede udobja. Čudovite elegantne obleke, mehke majice s kratkimi in dolgimi rokavi ter jeans hlače v klasičnih in najnovejših modelih vam namreč omogočajo, da sledite modnim trendom, izražate svoj enkratni slog in se hkrati v udobnih oblačilih počutite neustavljivo in brez meja. Čudovito ponudbo oblačil v prodajalnah dopolnjujejo s kakovostnimi modnimi dodatki in obutvijo. Med drugim lahko odkrijete športne copate, s katerimi boste podirali rekorde, nizke in visoke škornje za mrzle mesece ter salonarje, balerinke in natikače, v katerih bodo tudi v najvišjih temperaturah vaše noge dihale.

V nakupovalnem centru Supernova Kranj vam v trgovini Tom Tailor nudijo tudi bogato ponudbo oblačil za otroke in dojenčke. Na oddelku z otroškimi oblačili lahko najdete vse za svoje najmlajše, od kompletov za posebne priložnosti do kratkih hlač in puloverjev s kapuco. Ob tem vam nudijo tudi otroške športne copate, druge modele čevljev in modne dodatke za otroke, s čimer vam nudijo resnično raznoliko ponudbo. Tako vam v trgovini v Kranju zagotavljajo, da če iščete izdelke za male ali velike, imajo za vas vedno v zalogi izdelke, ki jih potrebujete.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.