CROPP | Kranj | Supernova

Ulična moda, idealna za urbano okolje in urbani način življenja. Sestavite svoj edinstven slog v trgovini CROPP. Izrazite sebe in svoj pogled na svet.

CROPP

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Moda

Trendi svetovnih prestolnic po dostopni ceni

Slog, ki krši pravila in odraža trende sodobnega časa. Blagovna znamka CROPP soustvarja modno garderobo mladih. Oblačila in modni dodatki z navdihom pop in hip-hop kulture so kot nalašč za vse, ki na polno živijo urbano življenje in po svojem navdihu krojijo lahkoten in sproščen slog mestnih ulic.

Odkrijte drzne modne kolekcije za ženske in moške. T-shirt majice s kul grafičnimi motivi in izvirnimi napisi, kavbojke in jeans kolekcija, kariraste srajce, tople bunde in plašči, trendovske oversize pletenine ter vse, kar paše zraven za popoln ulični slog, vas že čaka v nakupovalnem centru Supernova Kranj. Od zimskih modnih kosov do edinstvene poletne kolekcije, CROPP ima vse za vaš slog po odlični nizki ceni. Ne spreglejte tudi izjemnih modnih dodatkov, kot so pisane nogavice, nahrbtniki, pasovi, nakit, beanie kape in superge. Slog se skriva v detajlih, CROPP pa poskrbi, da bo vaš popoln.

Urbana moda za upornike sodobnega časa

CROPP predstavlja ulično modo, idealno za urbano okolje in urbani način življenja. Drzna blagovna znamka je namenjena mladim upornikom, moškim in ženskam, ki so del urbane kulture, živijo svoje življenje, kot želijo, in skozi izbiro oblačil izražajo svojo edinstvenost. V CROPP kolekcijah se prepletajo grafiti, ulična umetnost, urbani športi in glasba, ki odražajo živahni vplivi pop in hip-hop kulture. Za zares edinstveno noto vsake nove kolekcije CROPP sodeluje z ilustratorji in mojstri grafitov s celega sveta ter podpira dogodke, povezane z ulično umetnostjo. Trendovsko kolekcijo CROPP oblačil in modnih dodatkov lahko odkrijete na več edinstvenih lokacijah v Sloveniji, med drugim v Supernovi Qlandia Kranj in Supernovi Qlandia Novo mesto, ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletu.