Kavarna Lunca | Kranj | Supernova

Odlična kava, topli napitki, osvežilne pijače ter vedno sveži časopisi in revije. Kavarna Lunca – Media Bar pozna recept, kako vam polepšati dan!

Kavarna Lunca

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Prijetna sprostitev ob različnih vrstah kave

Ko med nakupovanjem v Supernovi Kranj zmanjka energije, se ustavite na odlični kavi ali osvežilnem napitku v Kavarni Lunca. Moderno opremljen gostinski lokal vam bo postregel s številnimi toplimi napitki in bogatim izborom pijač. Poskusite različne vrste kav v ponudbi. Vam danes bolj diši kapučino, espresso ali bela kava? Na meniju boste našli tudi številne specialne kave, ki vas bodo popeljale v čarobni svet arom. Vabljeni na najboljšo kavo v mestu, ki vam jo v Kavarni Lunca postrežejo z nasmeškom.

Media Bar je lokal, kjer ob naročilu pijače dobite brezplačno revijo

Media Bar je prva in edina veriga gostinskih lokalov v Sloveniji, kjer ob nakupu pijače brezplačno prejmete svoj najljubši časopis, revijo ali križanke. V verigo je vključenih že več kot 35 lokalov po slovenskih mestih in nakupovalnih centrih. Priljubljeni gostinski lokali se nahajajo na odličnih lokacijah, kjer za svoje stranke poskrbijo ne samo z odlično ponudbo in najkakovostnejšimi gostinskimi storitvami, temveč tudi z odličnim darilom – svežim izvodom časopisa ali revije!

Ob nakupu izbrane pijače v gostinskem lokalu, ki je vključen v verigo Media Bar, boste za vsak evro na računu prejeli eno točko. Glede na skupno število točk na računu si lahko v lokalu izberete različne časopise, revije ali križanke, ki izhajajo pod okriljem Media24. Na voljo so Novice Svet24, EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in številni drugi naslovi, ki so že leta med najbolj priljubljenimi revijami in časopisi v Sloveniji.