Hervis | Kranj | Supernova

Izberite svoj šport in uživajte v aktivnem življenju! Hervis vas z največjo ponudbo priznanih športnih znamk opremi za tek, kolesarjenje, pohodništvo, fitnes, tenis, smučanje in številne druge športe.

Hervis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
Do -50%
VELIKO POLETNO ZNIŽANJE DO -50%
Velja do: 31. julij 2024

Ne zamudite priložnosti za nakupovanje po izjemno ugodnih cenah.

Do -50%
Akcija "Vse za tek" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje tekaške obutve in tekstila do -50%.

Do -50%
Akcija "Vse za kolesarstvo" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje koles in kolesarskega tekstila do -50%

Kakovostna oprema, oblačila in obutev za vaš najljubši šport v Hervisu

Prvi korak v aktivno življenje se začne v trgovini Hervis. V široki ponudbi priznanih športnih blagovnih znamk boste našli vse za trening, rekreacijo in tekmovanja v najljubšem športu. Trendovska funkcionalna oblačila in udobna športna obutev vas v novih kolekcijah za ženske, moške in otroke vedno razveselijo z najbolj atraktivnimi barvami in modnimi kombinacijami. Športne majice brez rokavov, T-shirt majice, pajkice, kratke hlače, hoodie jopice in še več športnih oblačil ustvari popoln modni slog za šport in prosti čas. Tekmovalni in rekreativni tekači boste navdušeni nad steno s tekaškimi copati glede na razdaljo, teren in način teka, oddelek s športno obutvijo pa ponuja še superge za prosti čas, treking in pohodniške čevlje, natikače ter drugo obutev.

V atraktivni ponudbi Hervisa so tudi najnovejši trendi opreme za fitnes, kolesarjenje in tek ter pripomočki za trening, od fitnes naprav in trenažerjev, pripomočkov za jogo, funkcionalni trening in pilates, uteži, kakovostnih žog za nogomet, košarko in odbojko do vrhunskih koles za mestno ali gorsko vožnjo, pohodniške opreme, opreme za kampiranje, SUP desk in druge opreme za vodne športe, smuči, snowboard opreme in še veliko več! V Supernovi Kranj lahko v Hervisu naročite tudi kakovostne storitve, kot so montaža in servis koles, napenjanje vseh vrst teniških loparjev ter servis smuči in snežnih desk, v sezoni pa poteka tudi izposoja smuči in SUP desk.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.