Orsay | Kranj | Supernova

Privoščite si popoln modni slog po ugodni ceni. Oblačila, obutev in modne dodatke za samozavestno sodobno žensko odkrijte v najnovejših trendih Orsay.

Orsay

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Z novimi kolekcijami Orsay boste vedno videti popolno

Lahkotna poletna obleka za dolge sprehode ob morju, sproščena T-shirt majica s kratkimi rokavi in jeans hlače za popoldansko druženje s prijateljicami, uglajena poslovna oblačila za v pisarno ali glamurozna elegantna obleka za posebno priložnost – pri Orsayu vas vedno čakajo privlačna in kakovostna oblačila, v katerih se boste počutile samozavestno, uspešno in ženstveno. Modna znamka Orsay prinaša v vašo garderobo moderne silhuete, eleganco in priljubljene modne trende po ugodni ceni, saj želijo, da je popoln modni slog dostopen prav vsaki ženski.

Ob vsakem obisku trgovine v nakupovalnem centru Supernova Kranj vas bodo razveselile vedno nove kolekcije z izvirnim pogledom na sodobno žensko, priljubljenimi modnimi vzorci in privlačnimi detajli. Poudarite svojo čudovito osebnost z drznimi modnimi kosi po najnovejših trendih, svoj slog pa dopolnite z osnovno kolekcijo oblačil, ki nikoli ne grejo iz mode, udobno obutvijo ter modnimi dodatki, kot so šal, nakit ali torbica. V trgovini Orsay se boste lahko uredile za vsako priložnost in pri tem uživale v udobju odličnega razmerja med kakovostjo in ceno. Ni treba zapraviti veliko za slog, ki pritegne vsak pogled.

Orsay – ženstvena moda, ki se ji ne morete upreti

Orsay je eno najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili, ki ima v Evropi več kot 400 trgovin. Odlikuje ga trendovska moda, pestra izbira in ugodne cene oblačil, obutve ter modnih dodatkov.

Pri znamki Orsay redno spremljajo modno dogajanje in popolnoma razumejo, da se potrebe žensk po modnih oblačilih in dodatkih spreminjajo glede na čas v letu, svetovne trende in dogajanje v njihovem življenju. Ravno zaradi tega prinaša blagovna znamka v svoje trgovine vsak mesec nove kolekcije s svežimi in izvirnimi modnimi oblačili, ki odlično izpopolnjujejo ženski modni slog.

V ozadju vsake kolekcije Orsay stoji skupina modnih raziskovalcev, ki z oblikovalci in produktnimi menedžerji ustvarja modna oblačila in dodatke z mislijo na uporabnost in nošenje mode. Oblačila Orsay so tako narejena za sodobno žensko in njen življenjski slog. Dobro utečen sistem ustvarjanja mode pa zagotovi, da najnovejši trendi pridejo v trgovine hitro in po ugodni ceni.