Optika Clarus | Kranj | Supernova

Imate težave z očmi? V Optiki Clarus lahko opravite pregled vida ter naročite kakovostna korekcijska očala ali kontaktne leče. Na voljo so tudi modna sončna očala priznanih blagovnih znamk, športna in otroška očala.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Popusti
Do -50%
Totalna razprodaja sončnih očal v Optiki Clarus
Velja do: 7. september 2024

Ujemite sončna očala po znižani ceni na TOTALNI RAZPRODAJI sončnih očal do – 50 %. Znižali smo več kot 10.000 sončnih očal priznanih blagovnih znamk: Police, Guess, Carolina Herrera, Calvin Klein, Escada, Tous in še več kot 100 drugih blagovnih znamk.

Več o akciji >

Za dober vid in popoln slog izberite modna očala v Optiki Clarus

Očala niso več nadloga, temveč priljubljen modni dodatek, ki odlično dopolni vaš slog. V Optiki Clarus sledijo aktualnim trendom, zato boste v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Kranj vedno našli najnovejše modne okvirje različnih modelov in barv, kot tudi veliko klasičnih okvirjev. Vsa očala v Optiki Clarus imajo certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, s katerim zagotovijo, da ste kupili originalna, visokokakovostna očala. Prijazni optiki vam bodo svetovali pri izbiri ter priporočili visokokakovostne leče za vašo dioptrijo ali drugo težavo z vidom. V Optiki Clarus pa lahko kupite tudi kontaktne leče, tekočino za leče in druge pripomočke za leče, povečevalne lupe ter druge optične pripomočke, na voljo pa so tudi prikupna otroška očala.

Za zaščito oči pred škodljivimi sončnimi žarki v Optiki Clarus izberite kakovostna sončna očala s 100-% UV-zaščito in pravilno optično obdelanimi stekli, ki zagotavljajo udobno nošenje brez vrtoglavice ali glavobola, ki sta pogosto posledica slabih poceni sončnih očal. Izberite modna sončna očala v široki ponudbi priznanih blagovnih znamk – od glamuroznih in elegantnih do urbanih sončnih očal in športnih očal za kolesarjenje, smučanje in plavanje, Optika Clarus zadovolji vsak okus. Ne zamudite priljubljenih akcij, kot sta »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2«, s katerimi si lahko nova očala zagotovite po še bolj ugodni ceni.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.