Optika Clarus | Kranj | Supernova

Imate težave z očmi? V Optiki Clarus lahko opravite pregled vida ter naročite kakovostna korekcijska očala ali kontaktne leče. Na voljo so tudi modna sončna očala priznanih blagovnih znamk, športna in otroška očala.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Popusti
Le 49 €
Optika Clarus: NAZAJ V ŠOLO
Velja do: 30. september 2023

Z zdravim vidom nazaj v šolske klopi za super uspehe! Za vse šolarje in dijake smo pripravili izjemno akcijo ob začetku novega šolskega leta. Izkoristite ugodno ceno na otroška korekcijska očala -> le 49 €! 

Več o akciji >

Kupiš 1 dobiš 2
Akcija v Optiki Clarus
Velja do: 18. november 2023

Najbolj priljubljena akcija KUPIŠ 1, DOBIŠ 2, je nazaj. Vi ste pri nas na prvem mestu, zato vas z veseljem razvajamo in vam ob nakupu enih korekcijskih očal, druga očala s stekli vaše dioptrije PODARIMO.

Več o akciji >

Za dober vid in popoln slog izberite modna očala v Optiki Clarus

Očala niso več nadloga, temveč priljubljen modni dodatek, ki odlično dopolni vaš slog. V Optiki Clarus sledijo aktualnim trendom, zato boste v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Kranj vedno našli najnovejše modne okvirje različnih modelov in barv, kot tudi veliko klasičnih okvirjev. Vsa očala v Optiki Clarus imajo certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, s katerim zagotovijo, da ste kupili originalna, visokokakovostna očala. Prijazni optiki vam bodo svetovali pri izbiri ter priporočili visokokakovostne leče za vašo dioptrijo ali drugo težavo z vidom. V Optiki Clarus pa lahko kupite tudi kontaktne leče, tekočino za leče in druge pripomočke za leče, povečevalne lupe ter druge optične pripomočke, na voljo pa so tudi prikupna otroška očala.

Za zaščito oči pred škodljivimi sončnimi žarki v Optiki Clarus izberite kakovostna sončna očala s 100-% UV-zaščito in pravilno optično obdelanimi stekli, ki zagotavljajo udobno nošenje brez vrtoglavice ali glavobola, ki sta pogosto posledica slabih poceni sončnih očal. Izberite modna sončna očala v široki ponudbi priznanih blagovnih znamk – od glamuroznih in elegantnih do urbanih sončnih očal in športnih očal za kolesarjenje, smučanje in plavanje, Optika Clarus zadovolji vsak okus. Ne zamudite priljubljenih akcij, kot sta »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2«, s katerimi si lahko nova očala zagotovite po še bolj ugodni ceni.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.